3 metode prin care îți poți promova afacerea

Publicitatea este sufletul comerțului. Este un proverb cunoscut de foarte mult timp care s-a păstrat până astăzi și are foarte multă dreptate. Fără publicitate nu prea poți rezista pe piață în zilele noastre. Există mai multe tipuri de publicitate și pentru un succes maxim este de preferat să apelați la toate metodele cunoscute. Niciodată nu se știe care a dat cele mai bune rezultate în cazul tău.

Publicitate pe mijloace de transport

colantari-masini-iasi-640-minPublicitatea cu ajutorul mijloacelor de transport are un impact puternic și foarte multe persoane pot vedea acea reclamă. În cazul în care există mașini de firmă, acestea se pot autocolanta cu numele firmei, logo-ul și chiar câteva date de contact precum mail, telefon și fax.

De folieri mașini Iasi se ocupă Royal Print și o face foarte bine. Pentru ca totul să iasă impecabil este nevoie de o imprimantă/ploter profesional care să redea culorile printului cât mai bine și să fie de o claritate ireproșabilă. În plus este nevoie de o tehnică specială de aplicare a acestei reclame pe mașină și doar un profesionist poate face acest lucru.

Puteți să folosiți folieri caroserii auto Iasi pentru întreg autoturismul să fie frumos ambalat. Îmi plac mașinile sau autobuzele acoperite complet cu diverse reclame.

Reclamele în Social Media

Reclamele în mediu online au un impact foarte bun și cu o priză foarte bună la public. Problema este că trebuie să te chinui să creezi o comunitate și asta necesită ani buni de muncă. Dacă totuși vreți ca lucrurile să se miște ceva mai rapid se poate apela la reclame plătite.

Se pot cumpăra reclame în funcție de buget și se pot targeta în funcție de profilul clientului și de domeniul activității firmei.

Evident că pagina de Facebook a firmei trebuie să fie asiciată unui site. Un site este o investiție suplimentară și acesta se poate realiza în funcție de bugetul stabilit și de complexitatea lui.

Pliantele sunt o metodă de promovare cu un impact mai scăzut

Cel puțin o dată, ați fost abordați de o promoteriță care împărțea pliante. De cele mai multe ori pentru această meserie sunt solicitate fete care să aibă trăsături cât mai frumoase. Ele au rolul să te convingă să iei acel pliant și este alegerea fiecăruia dacă cineva îl mai și citește. Evident că și aici se împart în 2 categorii și din ce am observat eu, impactul pliantelor este mult mai scăzut față de restul metodelor.

Royal Print vă poate ajuta în acest sens și tot ce trebuie să faceți este să le spuneți ce vă doriți și ei să vă realizeze dorințele într-un mod cât mai original și creativ.

Kamy

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *