Comanda Newchic

Am cam tărăgănat-o cu comanda mea Newchic. A ajuns la mine de foarte mult timp și deși nu am fost atât de aglomerată, aproape că am uitat de ea. Sper să mă iertați și să acceptați scuzele. Comanda mea la Newchic nu a fost cine știe ce. Mi-am luat o pereche de teneși pe care vi i-am arătat aici , o trusă de manichiură și o pereche de cercei.

Trusa de manichiură Kemel

trusa-unghii-newchic-min

Trusă unghii  – click

În ultimul timp mi-am făcut unghiile cu ojă semi permanentă. Îmi ține foarte bine manichiura și o duc cu ele aproape o lună. La început am optat pentru acest gen de manichiură pentru că mi se exfoliau foarte tare unghiile și nu o mai scoteam la capăt cu ele. Nu reușeam să e țin lungi deloc și muream de ciudă pentru că investesc o grămadă de bani în tratamente pentru unghii și păr și aș vrea să văd și rezultate.

trusa-unghii-min

Am început să îmi pun ojă semi permanentă și după o săptămână începea să-și facă de cap unghiile exfoliate și sărea și această ojă. Soluția a fost ca, după ce-mi sărea oja, aplicam zilnic tratamentul de la Bottega Verde pe unghii și unghia se mai întărea. În felul ăsta am reușit să am unghiile frumoase și tari.

aparat-unghii-minCuticulele tot mai creșteau și la salonul la care merg are un aparat de acest gen care îmi curăță cuticulele și se vede tare frumos. Deși mi-am cumpărat și soluții pentru cuticule am zis să încerc și această variantă pentru că rezultatul era de durată.

ingrijire-unghii-min

Aparatul este ușor de folosit. Vine într-o cutie care se închide perfect și poate fi luată cu ușurință în călătorii. Are 5 capuri pe care încă le explorez pentru că nu știu ce face fiecare în parte. Eu l-am folosit doar pe cel din imagini care curăță pielița. O dată pornit, în vârful aparatului se aprinde un bec care facilitează folosirea lui cu o mai bună exactitate. Pentru mine este util și eu îl folosesc. Cei drept, nu la adevărata lui capacitate, dar îmi este util.

Cercei Newchic

cercei-newchic-min

Cercei – link

Sunt o mare iubitoare de cercei și vroiam să-mi iau o pereche de cercei ceva mai simpli. Am fost atrasă de această pereche pentru că aveau un preț bun și pentru că sunt expuși pe manechin în pozele de pe site și îmi plac mult cum se văd. Sunt o investiție bună și i-am purtat e foarte multe ori. Nu am reușit să fac nici o poză reușită cu ei la ureche așa că vă las o mică poză cu ei.

Ce părere aveți de produsele comandate? Credeți că am făcut o investiție bună?

Kamy

16 Comments

  1. Pila o am si eu… Nu stiu inca daca imi place sau nu, prefer tot metoda clasica, plus ca eu folosesc doar oje. Cercei am si eu de la ei. Imi plac mult .

  2. O trusa asemanatoare am si eu, dar nu e buna de nimic. Iti pui singura oja semi sau mergi la salon? Eu imi pun singura uneori, dar mai mult de 6-7 zile nu ma tine 🙁

  3. Draguti cerceii. Si sora are o trusa asemanatoare, nu stiu daca este aceeasi marca, dar si ea este multumita. Ma faceti sa vreau si eu una 🙂

  4. Nu am o astfel de pila/trusa insa cred ca mi-ar fi utila si mie Momentan folosesc metoda clasica dar cred ca mi-ar prinde bine si o astfel de – scula- 🙂

  5. Eu am acelasi aparat, tot de la newchic, si mi-am facut cuticulele praf. Le-a taiat atat de prost ca mi-a dat sangele. Acum nu stiu ce sa zic, ori l-ai nimerit tu mai bun, ori am eu pielea mai proasta :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *