Triciclete pentru copii

Abia a dat prima zăpadă și mie îmi este gândul doar la vremea bună și zilele de mers în parc cu cea mică cu tricicleta sau poate anul că s-a mai mărit vom încerca o trotinetă. Important este să se facă frumos afară pentru că avem atâtea lucruri frumoase de făcut.

Activități pentru copii iarna

Iarna nu este foarte prietenoasă cu copiii. Chiar dacă zăpadă este bună și interesantă pentru cei mici, aceștia își pot petrece o scurtă parte din timp afară. Vremea este rece și pericolul ca aceștia să răcească este foarte mare. Din acest motiv este bine să scoatem copiii măcar 3o de minute pe zi, dar nu este bine să îi lăsăm prea mult să se joace în frig.

În perioada rece copiii pot avea diverse activități în casă și pot învăța multe alte lucruri. Cel puțin de când a venit vremea rece eu nu am mai mers în parc cu cea mică. Ea vrea să se dea tot timpul în leagăn și nici pe tobogan nu este chiar ok să se dea. Acesta este rece și uneori ud așa că am evitat pe cât am putut.

Activități petru copii primăvara/vara

Tricicleta copii

Triciclete – www.bekid.ro

Primăvara este un anotimp frumos și abia aștept să se încălzească câtuși de cât ca să o pot scoate pe cea mică  la aer și chiar să avem acele plimbări lungi până seara târziu. Anul trecut am plimbat-o cu trotineta toată perioada caldă.

Următoarea etapă după căruţ este trotineta. Este momentul acela când copilul deja stă singur în fund şi nu face eforturi pentru a sta în şezut. În felul ăsta copilul este mulţumit că este scos la plimbare şi în acelaşi timp ţinut în frâu ca să nu poată fugi atunci când vede câte ceva care-l atrage. Eu am fost tare mulţumită de trotinetă.

În mod normal nu ştiu dacă anul acesta când Criss are 2 ani şi 5 luni va mai accepta să stea cuminte şi să nu aibă nici un fel de activitate. Este un copil energic care tot timpul trebuie să facă câte ceva şi de cele mai multe ori face numai trăznăi. Acum cred că va fi perfectă pentru a da la pedale şi va fi foarte interesant să vadă că trotineta se poate pune în mişcare din simpla ei pedalare.

Tricicletele Bekid sunt rezistente în timp și chiar dacă am folosit-o aproape zilnic pe perioada caldă, nu pot să spun că văd ceva stricat la ea, ci doar ușoare urme de uzură. La momentul respectiv am ales un model de mijloc și pentru că am avut parte de o calitate atât de bună m-am gândit să mai achiziționez una.

Peste 2 luni vine ziua finuțului meu și va trebui să îi fac și lui un cadou. Abia împlinește un an și va fi perfect ca să poată ieși la aer și de ce nu, să putem să ieșim împreună în parc. Cu siguranță acest cadou îl va încânta pe copil și pe mămică o va scuti în a-l mai căra toată ziua în brațe.

Recent am citit despre un cărucior trotinetă care pot ajuta și mămicile să slăbească. Găsiți mai multe detalii aici.

Kamy

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *