Muzica dă tonul și ste-urile dau moda

Nu sunt cea mai fashion persoană. Înclin să cred că este cel mai bine pentru mine este să văd cum se așează pe alte persoane și abia după asta să-mi fac curaj și să mă adaptez și eu la noutăți. Ăsta este stilul meu și niciodată nu m-am aliniat la trenduri din prima. Mereu sunt în căutarea unor modele noi și haine care să mă pună în evidență și cu ajutorul cărora să mă fac remarcată. Prefer stilul casual elegant, dar nici stilul sport nu-mi displace. Jonglez cu aceste stiluri pentru că mă simt foarte confortabil în acest fel. În felul ăsta am descoperit cherrykitten și mi-au plăcut câteva lucruri cu care mi se pare că rezonez foarte bine și pe care vreau să vi le arăt.

Tricouri personalizate cu mesaje amuzante

Abdomenul meu nu arată tocmai perfect și poate că ăsta este unul dintre motivele pentru care eu nu am purtat genul ăsta de Y2k tops până acum. Îmi plac mesajele de pe aceste topuri, ba chiar merg personalizate după bunul plac. Asta mă atrage și cred că sunt potrivite cu o pereche de blugi largi, dar și cu o cămașă deasupra care poate fi lăsată deschisă. Metodele de a purta genul ăsta de bluze sunt diverse și sunt potrivite în orice anotimp.

 

Acum că stau bine și mă gândesc, nu am nimic de genul în garderobă. Îmi plac mesajele care sunt referitoare la corpul nostru, al femeilor, dar și cu mesaje pentru bărbații din jurul nostru sau pe care vrem să-i atragem. Cred că ne-ar putea ajuta în viață și consider că sunt bine venite. În categoria y2k baby tees am văzut multe modele de genul în cazul în care vreți să le analizați și voi. Pentru fiecare model se poate alege o culoare a tricoului. Eu de cele mai multe ori merg pe basic și aleg negru, dar nu-mi displac nici culorile mai aprinse chiar dacă afară nu mai este vară.

Costumații de Halloween de pe y2k shop

Dacă tot vă povesteam zilele trecute de Halloween, am văzut și pe y2k clothes o mulțime de costumații și de tricouri cu mesaje amuzante. Mie mi-a plăcut mult modelul de mai sus și de aia l-am ales, dar vă asigur că mai sunt multe alte modele de acest gen. Mi-aș dori ca anul ăsta să merg și la o petrecere tematică pe această temă și ăsta este motivul pentru care mă tot orientez către haine de acest gen. Oricum ar fi, după acest eveniment cred că le voi purta prin casă sau le păstrez pentru la anul.

Voi ce planuri aveți de Halloween? Sărbătoriți în vreun fel?

Kamy

5 Comments

  1. M-am uitat si eu la tricourile cu mesaje de Halloween dar sunt cam scurte pentru mine. 🙂 Noi de obicei mergem la petreceri pentru copii, de Halloween.

  2. Ce drăguț! Și ce bine ai prins totul în articol!
    Abia aștept Halloweenul, și pentru că nu mă voi costuma cu un costum, voi alege un tricou cu un mesaj.
    Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *