Helloice – moda accesoriilor bărbătești

Bărbații sunt mult mai dificili în ceea ce privește alegerea accesoriilor. Știu că este dificil, dar parcă îmi și place să-i aleg eu accesoriile pentru că știu că merge pe mâna mea și în felul ăsta poartă ceva drag mie. Helloice este un site plin de accesorii în cele mai diverse modele. Cred că mă voi inspira de la ei și să văd care va fi alegerea finală în ceea ce privește cadoul soțului meu pentru Crăciun. Ideea este că am câteva planuri în acest sens și, de ce nu, să dau o comandă la ei în acest sens.

Cadoul lui … bucuria mea

De câte ori nu s-a întâmplat ca atunci când mama sau jumătatea voastră să primească un cadou și să vă gândiți că acel produs vi se potrivește vouă mult mai bine. În ideea asta am ales și eu accesoriul hip hop jewelry. Anul ăsta se poartă mai mult ca niciodată accesoriile masive așa că de aici vine și prezentarea acestora în formatul acesta.Să știți că moda se păstrează și pentru femei. Și la categoria accesorii de damă găsiți genul ăsta de produse. Dacă mă refer strict la acest model, trebuie să recunosc că nu prea l-aș vedea purtat de un bărbat. Faptul că este masiv reprezintă masculinitate, doar că acele pietre îl fac puțin mai feminin. Cred că mie mi s-ar potrivi mult mai bine. Poate că ar fi o idee bună să-l iau pentru el cu gândul de a-l folosi eu.

În categoria mens pedants găsiți mult mai multe modele. Sunt și cu accesorii mai mici sau mai mari, dar ideea se păstrează și pietricelele sunt prezente. Vă puteți orienta către un model de genul pentru voi dacă nici voi nu considerați a fi prea masculine modelele. Un alt aspect care mă atrage la modelul ăsta este și faptul că accesoriile sunt formate din 2 rânduri de lanțuri.

Un alt lanț frumos foc este modelul de mai sus. Cuban link este modelul perfect atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Chiar nu cred că modelul ăsta este mai puțin potrivit pentru femei. Chiar dacă iubesc accesoriile finuțe, nu aș putea refuza un accesoriu de genul.

Credeți că genul ăsta de accesorii poate fi purtat mai mult de femei sau de bărbați? Ați purta aceste accesorii?

Kamy

12 Comments

  1. Modelele sunt minunate. Și bărbații pot purta accesorii, zic eu, dacă sunt adepții acestora.

  2. Sunt atractive pentru generatia tanara care e pasionata de muzica rapp si unora chiar le sta bine cu ele. Eu cand le vad ma gandesc la Eminem.

  3. Interesante aceste bijuterii, o sa studiez si eu mai multe modele, sotului meu ii plac modele mai simpliste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *