Black Friday pe site-urile chinezești, gen Dresslily

Black Friday este un fel de loterie la noi. Reducerile nu se compară cu cele practicate la magazinele din afara țării. La noi încă se mai poartă prosteala să zic așa. Prețurile sunt umflate la anumite segmente de produse sau cele la care cererea este mai mare, urmând ca de Black Friday să le ieftinească aducându-le la prețul normal. Sunt și câteva produse care au reduceri cu adevărat și cred că se mizează pe faptul că pui un produs redus în coș urmând ca restul să nu aibă același grad de reduceri și totuși să te bucuri de noile achiziții. Chiar am fost pornită în acest an să cumpăr câteva produse electrocasnice și am rămas profund dezamăgită pentru că prețurile nu au fost deloc pe măsura așteptărilor.

Prețurile pe site-urile de afară, și în special pe cele cu haine, sunt ceva mai accesibile. Dacă treci peste pragul așteptării îndelungate, totul rămâne un vis. Recunosc că prefer să dau destul de des comenzi pe site-urile asiatice și asta vreau să fac și astăzi. Tema principală este Crăciunul pentru că intenționez să fac noi achiziții cu produse specifice acestei sărbători.

Pulover verde cu motive

Puloverele sunt piesele de rezistență în sezonul rece. Știu că vremea este încă prietenoasă, dar sunt convinsă că în scurt timp totul se va schimba și va fi nevoie de haine specifice anotimpului în care ne aflăm. Tocmai din acest motiv, nu vreau să fiu luată pe nepregătite și îmi doresc să dau câteva comenzi de haine de iarnă. Puloverul acesta este genul de piesă vestimentară care cade frumos și care este ceva mai lunguț ca să nu-mi fie frig la spate. În plus, are și umerii goi ceea ce îmi place maxim.

Rochie

Este genul de rochie care nu se află în garderoba mea, dar parcă aș îndrăzni să port ceva de genul de sărbători. Mi se pare că este o rochiță veselă cu câteva detalii foarte drăguțe de sărbători.

Hanorac

Din colecția de haine de iarnă aș putea include și o bluză de genul.O bluză veselă cu imprimeu drăguț. Din nou, vă spun că n-am chestii atât de colorate sau de vesele în garderobă, dar sunt de părere că este o piesă veselă pe care aș purta-o în zilele ceva mai friguroase.

Pulover

Un pulover în plus nu cred că strică. Îmi place mult ideea acestuia și felul în care moșu este surprins cu picioarele în sus. Cred că dorința mea pentru aceste pulovere se datorează și faptului că nu am nimic cu tematică de crăciun. Este pe lista mea de dorințe și chiar mi-aș dori să mi-l iau.

Dresslily oferă reducere suplimentare de 20% cu Codul : GBJKNO

Voi aveți haine cu motive de Crăciun? Credeți că Black Friday vine cu reduceri mai mari pe site-urile de afară?

Kamy

12 Comments

  1. Îmi plac mult hainele cu motive de sărbători și chiar urmează sa îmi comand ceva zilele astea de pe AliExpress.

  2. Si eu am haine cu motive de Craciun si imi plac foarte mult. In perioada asta cumpar doar de pe siteurile chinezesti pentru ca acolo reducerile sunt pe bune.

  3. Acest black friday a fost mai mult asa de forma. Ne-am trezit toti ca suntem luati de prosti si cred ca nu mai tine. Si solutia mea a fost sa ma focusez pe reducerile de afara. Iti multumesc pentru asa niste recomandari dragute!!

  4. Sunt foarte dragute, dar eu nu ma mai incumet pt ca am luat teapa de 2 ori la haine si odata la cosmetice de la chinezi – hainele nu erau marimea de pe eticheta ci cu cel putin 2 numere mai mici, iar cosmeticele au fost altceva decat ce comandasem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *