Idei de ținute casual pentru o mini vacanță reușită

Vacanțele sunt acele momente în care te deconectezi de la cotidian și te bucuri de o relaxare maximă. Nu știu cum sunteți voi, dar pentru mine o dată terminată vacanța, deja mă gândesc la următoarea vacanță. Parcă este colacul meu de salvare și dorința de a trece mai repede timpul pentru a mă bucura din nou de acea plăcere. Vacanțele în țară au și ele farmecul lor doar că aventura cea mai plăcută este când vizitezi o țară nouă, cu o altă cultură, cu multe obiective care mai de care mai frumoase și o cu o experiență culinară de vis.

Bagajul meu pentru avion

Urmează câteva zile libere și pentru că prind 4 zile legate am zis că este cel mai potrivit moment să am o ieșire scurtă. Nici vacanță nu aș putea s-o numesc. Îi spun mai mult un weekend prelungit. Mi-am căutat bilete de avion și am găsit o ofertă bună la Wizzair așa că n-am stat foarte mult pe gânduri și am ales o vacanță scurtă în Barcelona. După părerea mea este cea mai bună alegere pentru că iubesc orașul, nu este la prima vizită și totuși mai am câteva obiective de bifat. În plus, temperaturile de acolo sunt prietenoase, multe locuri frumoase și sunt convinsă că nu am cum să mă plictisesc.

Cum organizez un bagaj de mână

Una dintre problemele cu care mă voi confrunta va fi tocmai bagajul de vacanță. Nu voi putea să iau foarte multe lucruri la mine din cauza faptului că am ales doar un bagaj de mână și dimensiunile acestuia nu-mi permit să am foarte multe lucruri cu mine. Vreau să mă limitez la pune haine. Din categoria teacher tops am găsit o bluză care poate fi pentru zilele ușor mai răcoroase. Eu nu sunt cea mai călduroasă persoană, iar atunci când temperaturile scad ușor prefer să am ceva pe mine care să-mi țină de cald. Vreau ceva pufos, călduros și totuși subțire pentru că spațiul meu este destul de mic și nu pot să-mi iau foarte multe lucruri. Bagajul de mână este atât de mic de mic încât nu pot decât să-mi planific foarte bine spațiul ca să am strictul necesar la mine.

Având în vedere că este suficient de cald în Barcelona am nevoie și de teacher shirt. Tricourile sunt niște piese vestimentare extrem de versatile. Se asortează ușor atât cu o pereche de jeans, dar și cu o fustă. În plus, ocupă puțin spațiu și pot fi puse în bagaj 2-3 astfel de tricouri. Alegerea acestora se poate face în funcție de preferințe, de imprimeuri sau pentru persoanele ceva mai pretențioase se pot orienta către variante personalizate.

Fără poșetă în aeroport

Wizair am înțeles că are o politică prin care bagajul de mână este compus strict de un troller depășește dimensiunile de 55 × 40 × 23 cm sau greutatea de 10 kg. Dimensiunea este micuță și ar fi greu să depășești greutatea. Ideea este că trollerul acesta este singurul bagaj permis și nu mai este acceptată și geanta. În concluzie nu voi putea avea poșetă și am găsit pe net, în categoria teacher bags ceva din pânză care să mă ajute în vacanță. Bagajul fiind de mici dimensiuni aproape că nici nu ai ce să pui mare lucru. am să mai iau eventual un teacher sweatshirts pe lângă tricouri și poșetă, ceva cosmetice de mici dimensiuni pentru duș și igienă și cam atât.

O mare parte din alegerile mele sunt de pe teachersgram și tocmai din acest motiv vreau să iau câteva produse noi pe care să le folosesc în vacanță. Eu aștept cu drag și nerăbdare ieșirea care va veni curând și sunt convinsă că distracția este asigurată.

Vouă ce vă aduce bucurie? Vă bucurați de vacanțe, cumpărături sau ce alte lucruri vă fac fericiți?

Kamy

8 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *