Pregătirea unui nou val de reduceri doar pe 11.11 pe site-urile asiatice

Cine nu iubește reducerile. Nu pot să mint și vă spun sincer că tot timpul îmi fuge privirea către produsele care beneficiază de reduceri. Parcă și câțiva lei dacă economisesc tot mă simt bine. De această dată vorbesc despre o zi a reducerilor care are loc pe site-urile de afară. marea majoritate a site-urilor chinezești au reduceri în această zi și pregătesc din timp acest eveniment. pe site-ul lor se anunță încă de acum aceste reduceri. la fel ca și voi, și eu sunt extrem de curioasă cât de rău vor scădea prețurile.

Ca să nu fiu luată pe nepregătite, mi-am căutat câteva produse pe care mi le doresc și pe care aș vrea să le achiziționez cu această ocazie. Am căutat în categoriile în care eu știam că am anumite necesități sau lipsuri și mi-am pus în wishlist produsele dorite. Pentru moment am vizat Zaful. Mai rămâne să văd cât de tare v-or scădea prețurile și abia aștept să văd dacă voi mai rămâne cu bani după această sesiune de reduceri.

Pulover roz-min

Pulover – click

Eu mi-am ales câteva produse preferate. Fiecare persoană are gusturi diferite și sunt conștientă că ceea ce-mi aleg eu sau îmi place mie, este posibil să nu fie pe placul tău, dar este vorba despre hainele mele pe care le voi purta. Stilurile vestimentare sunt foarte diferite. Mi-am dat seama că toți avem un stil al nostru chiar dacă nu putem să ne dăm seama de asta. Am încercat să mă gândesc cum ar fi să mă îmbrac cu hainele prietenei mele și de multe ori am realizat că nu sunt pentru mine. Nu este vorba că nu-mi plac, ci că nu mi se potrivesc personalității mele.

Palton cambrat-min

Palton – click

Îmi plac paltoanele cambrate de acest gen. Conturarea taliei este una dintre preferințele mele în materie de paltoane și chiar adopt acest stil și la unele rochii. Modelul este potrivit pentru un outfit casual elegant și nu cred că puteam să găsesc ceva mai potrivit de atât.

Ghete negre-min

Ghete – click

Îmi plac ghetele de pe aceste site-uri. Am câteva modele și sunt tare mulțumită de ele. Prețul este bun, modele unice și se comportă bine în timp.

Bluza neagra-min

Bluză – click

Îmi plac bluzele de acest gen. Nu sunt genul care să stau cu burta la vedere, dar cu o pereche de blugi mai înalți se vede foarte bine și este extrem de decent.

Vă plac alegerile făcute de mine?

Kamy

16 Comments

  1. Nu mi-am comandat niciodata nimic de pe site-urile asiatice, insa vazand la voi ca va descurcati fara probleme sa primiti produsele, incep sa prind curaj. Paltonasul e foarte interesant. Nu stiu daca mi s-ar potrivi, insa imi place mult de tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *