Ieșiri scurte presărate cu metale prețioase

În urmă cu câțiva ani ieșeam destul de des în oraș, la un suc, la prânz, etc. Cred că nu se întâmpla ca într-o săptămână să nu am cel puțin 2-3 ieșiri. Îmi făcea bine acest lucru și mă relaxa teribil. Plăcerea de a ieși era presărată și cu deconectarea de la problemele cotidiene, socializare și aflarea tredurilor în materie de ținute. De cele mai multe ori lunea este mult mai atentă la felul în care se îmbracă atunci când iese în oraș. Asta mi se întâmplă și mie. Îmi place să port haine perfecte care să mă pună în evidneță, să le accesorizez cu bijuteriile potrivite și să am un vibe pozitiv. Dacă toate aceste aspecte sunt îndeplinite atunci înseamnă că mă aflu în cele mai bune stări și sunt mulțumită de tot ceea ce mă înconjoară. 

Inele cu o însemnătate aparte

Inelele nu erau în topul preferințelor mele până acum ceva timp. Se pare că în ultimul an s-a schimbat mult totul și am început să le admir și să le apreciez. Multe modele potrivite mie am văzut pe Jeulia. Nici nu sunt foarte pretențioasă la acest capitol. Ar fi potrivite și modelele simple care nu au foarte multe pietre. Dacă este una singură este perfect pentru mine. Genul ăsta de inele este mai mult genul promise rings. Eu nu am genul ăsta de inel sau cel puțin nu am primit nimic de la nimeni, dar îmi place să mă cadorisesc singură. Așa că nu am nimic împotrivă să-mi cumpăr singură ceea ce-mi place.

În categoria engagement rings am văzut multe modele absolut superbe. Nu am un inel de genul, dar mi-aș dori acest model. Cred că este unul dintre modelele care mi s-ar potrivi de minune. Îmi place ideea de a purta un inel 2 in 1 sau de a le purta împreună sau separat. În cazul în care vreau să port ceva finuț pot purta varianta simplă a inelului sau le pot purta împreună pentru un aspect cu adevărat spectaculos. 

Și dacă tot eram pe site-ul celor de la Jeulia, privirea mi s-a dus aproape pe categoria cu cercei mens earrings. Iubesc cerceii și am foarte multe perechi, dar nu am nicio pereche cu lame. Mă bucur enorm de mult că aceștia sunt prezentați și cum se așează pe ureche pentru că în felul ăsta îmi pot face clar o idee cât de mari sunt și cum vin. Nu sunt de dimensiuni mari și cred că tocmai acest aspct mi-a plăcut.

Voi ce fel de bijuterii purtați în mod normal? Preferați inelele simple sau cele de dimensiuni mai mari?

Kamy

4 Comments

  1. Eu in ultimii ani nu prea port inele, mai mult cercei, dar trebuie sa recunosc ca inelele de pe siteul Jeulia ma tenteaza si as lua macar unul pe care sa-l port la ocazii speciale.

  2. Port inele și bijuterii în funcție de stare, de momentul zilei, în funcție de ținută etc. Rar plec fără un inel pe deget. Dar apropo de asta, am ochit câteva pe Jeulia care m-au cucerit efectiv.
    Mulțumesc pentru informații!

  3. Nu port mereu accesorii, dar imi plac cele din argint… lantisoare si inele subtiri, finute. Mi-ar placea un nou inel din argint, unul nitel mai “dolofan”. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *