Cumpărături pentru bagajul de vacanță

Așteptăm cu nerăbdare vara și, în special, concediile. Tânjim după o vacanță bine meritată la mare sau la munte.  Organizarea bagajului de vacanță este o sarcină grea. Trend-urile sunt în continuă schimbare. Tocmai de aceea este cazul să facem câteva achiziții pentru a avea tot ceea ce ne trebuie în vacanță.

Planificarea bugetului

Pregătirea bagajului nostru pentru vacanță trebuie făcut cu atenție. Este recomandat să nu luam mai multe obiecte decât avem nevoie. Este bine să consultăm prognoza meteo cu ceva timp înainte de a pleca în vacanță. Dacă vremea este frumoasă, putem alege cheap bodycon dresses pe care le putem îmbraca la petrecerile de pe plajă.  Este bine să ne alegem și haine mai grosuțe,  în caz că temperaturile vor fi mai scăzute. O bluză cu mânecă lungă, o pereche de colanți sau pantaloni lejeri pot fi puși în bagajul de vacanță. Sunt ideali pentru plimbările la malul mării pe timpul serii. 

Alegerea bagajului

În funcție de câte zile vom petrece în vacanță și de câte haine vom avea de gând să luăm în vacanță, putem alege bagajul potrivit. La capitolul costume de baie putem lua mai multe, modelele de aici women sexy swimwear nu ocupă mult loc în bagaj, acestea nu ocupa prea mult spațiu. Putem să luăm doar acele costume de baie care ne plac și ne pun în evidență. Pe Selagros găsim diverse modele care ne pot atrage atenția.
Este bine să ne dedicăm o zi pentru cumpărături.  Este ideal să cumpărăm hainuțe, dar și produse de îngrijire personală. Putem alege variantele travel size sau mini size de produse. Periuța de dinti, peria de păr, cremele cu factor de protecție solară și deodorantul sunt de nelipsit din bagaj. Încălțămintea are un loc special destinat în bagaj. Sandalele lejere sau espadrilele comode sunt încălțările de pus în bagajul pentru o vacanță de neuitat. Accesoriile nu trebuie să lipsească nici ele din bagaj. O pereche de cercei discreți, un colier sau o brățară sunt ușor de strecurat geantă.

Banii și documentele

Se pot întâmpla si incidente dintre cele mai puțin dorite. Cum ar fi să pierdem portofelul sau actele?! Este bine să ne asigurăm că avem în deplină siguranță documentele noastre și pe cele de călătorie. Trebuie să ne asigurăm că vom avea banii în moneda țării în care vom merge dacă vom avea o vacanță în altă țare.

Mici gadget-uri utile

Avem nevoie în vacanță și de micile aparate care ne sunt de folos. O baterie externă pentru reîncărcarea telefonului se devedește a fi mai mult decât utilă în situațiile limită. Avem nevoie ca hainele noastre să arate impecabil. De aceea, un fier de călcat haine de călătorie este binevenit. Dacă aveți un fier de călcat vertical este ideal pentru vacanță. Un feon de uscat părul cu capăt rotativ, ne va ajuta să ne aranjăm, să uscăm și să coafăm părul în cel mai scurt timp posibil.
Este de preferat să ne preocupăm din timp de bagajul de vacanță pentru a scăpa de această grijă. Împachetatul obiectelor trebuie să se facă cu grijă, în așa fel încât împachetarea să fie cât mai sigură.

Ce achiziții aveți pe listă pentru bagajul de vacanță?

Kamy

7 Comments

  1. Foarte utile sfaturile! O rochie bodycon te poate salva din multe situatii si se poate dovedi a fi o piesa extrem de versatila in vacanta!
    Aparate de coafat parul nu pun niciodata, am scapat de grija asta, pot sa iau mai multe cosmetice in locul lor sau si mai bine, sa las loc in bagaj pentru cumparaturi la fata locului 😀

  2. Mereu e lista de dorinte mare atunci cand iti faci bagajul de vacanta. Tare fain acel costum de baie. Am nevoie si eu de unul nou cu model interesant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *