Criterii de care țin cont atunci când comand online

Comenzile online sunt absolut ceva normal pentru mine. Zilele trecute mă gândeam că nu am mai fost fizic într-un magazin de foarte mult timp. Nu am nicio problemă și nicio teamă să comand online, asta poate și pentru că n-am avut experiențe atât de dezastroase care să mă determine să fiu reticentă în a comanda. Surpriza cea mare a fost și din faptul că vorbind cu câteva persoane noi, că nu au comandat niciodată online și că au diverse temeri. Curaj fetelor și băieților, vă asigur că n-are ce să fie atât de rău.

Atenție la detalii

În primul rând, vreau să punctez acest mic detaliu pentru că vă poate salva de orice neplăcere. Fiți extrem de atenți la poze. La toate detaliile care sunt prezentate pentru că acestea reflectă realitatea. Dacă în poze acea haină nu se așează bine sau nu vă place cum stă pe manechin, atunci nici pe voi nu va sta bine. Nu aveți așteptări mai mari decât vă sunt prezentate. Am pățit lucruri de genul și după asta am realizat cât de important este acest amănunt. Sunt persoane care acceptă ca, de exemplu, o bluză să fie transparentă. Dacă în poze vedeți acest aspect, fiți convinsă că în realitate același material subțire se va vedea și nu vă imaginați contrariul. De exemplu, geeks t shirt este o categorie de tricouri și acestea chiar trebuie să aibă un material plăcut la atingere și de calitate pentru a avea acel confort.

Contează mult și review-urile lăsate de cumpărători. Pe geeks clothing găsiți o rubrică de acest gen pe care o puteți urmări pentru a fi la curent cu genul ăsta de detalii, dar majoritatea site-urilor au această opțiune. Chiar aș putea să le consider foarte importante. Verificați pozele de pe site și apoi pozele clienților, iar dacă aveți mici dubii, mai bine căutați un alt produs de care să fiți convinsă pe deplin. Eu țin cont de acest aspecte și, din experiența mea, am cam avut noroc în privința comenzilor(geek outfit) și nu s-a întâmplat să primesc vreo comandă online și să fie un fail total. Că mi-am luat o rochie A line și aceasta nu venea suficient de mulată pe bust sau că lungimea era ușor diferită, nu era un capăt de țară. În cel mai nefericit caz îi făceam mici modificări la croitorie.

Cum alegem corect mărimea hainelor

Tabelul de mărimi este de un real ajutor în momentul în care vrem să alegem mărimea potrivită. Eu mă ghidez după el și până acum n-am dat greș. În principiu, la bluze verific doar zona bustului. Dacă îmi este ok la bust înseamnă că-mi vine și în rest. La pantaloni verific talia și prefer să-mi iau pantaloni elastici pentru a nu întâmpina niciun disconfort. Nu este greu de ales pentru că majoritatea au în descriere acest aspect. Lungimea nu este chiar atât de importantă. Având în vedere că se poartă și pantaloni mai scurți îmi este perfectă chiar și dacă aceștia nu sunt până la gleznă. De exemplu, dacă este vorba de geek hoodies acesta vine ușor oversized și este foarte ușor de ales mărimea.

Atunci când avem de ales între nerdy button up shirts și o bluză banală ar fi ușor să alegem un produs de calitate chiar dacă acesta are un preț bun. Cred că acum este cel mai bun moment să analizez ofertele online pentru pregătirea unor cadouri sau chiar pentru a-mi reface garderoba de haine mai grosuțe pentru toamnă.

Voi preferați magazinele online sau preferați magazine fizice? Aveți vreo problemă în a face cumpărături online de pe site-uri din afara țării?

Kamy

12 Comments

 1. Si eu prefer cumparaturile online, acum cu atat mai mult cu cat am un bebe mic. Cumpar si din Romania, dar si din strainatate. Daca nu mi se potriveste un produs il dau retur.

 2. În ultimii ani am început să comand mai des online pentru a economisi timp și bani… plus că e ofertă mai mare de produse și nu obosesc prin magazine.. Cu toate acestea e plăcut în magazinele fizice pentru că pot simți textura produselor.. Acasă e mai comod să le probez și să mă gândesc dacă merg incluse în mai multe ținute.

 3. In proportie de 90% comand online. Sunt atenta la aspectele menționate si de tine si rareori am returnat produse.

 4. Imi comand online anumite piese vestimentare, cum ar fi rochii, fuste, bluze, camasi. Insa in privinta unei perechi de jeans sau pantaloni, lucrurile se schimba si prefer sa merg in magazine si sa probez.

 5. Imi comand online anumite piese vestimentare, cum ar fi rochii, fuste, bluze, camasi. Insa in privinta unei perechi de jeans sau pantaloni, lucrurile se schimba si prefer sa merg in magazine si sa probez. Multumim de sfaturi!

 6. Imi comand online anumite piese vestimentare, cum ar fi rochii, fuste, bluze, camasi.
  Insa in privinta unei perechi de jeans sau pantaloni, lucrurile se schimba si prefer sa merg in magazine si sa probez.
  Multumim de sfaturi!

 7. Imi comand online anumite piese vestimentare, cum ar fi rochii, fuste, bluze, camasi.
  Insa in privinta unei perechi de jeans sau pantaloni, lucrurile se schimba si prefer sa merg in magazine si sa probez. CU toate ca nu prea mai am rabdare…
  Multumim de sfaturi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *