Idei de cadouri pentru 8 martie

Decembrie s-a încheiat și ne-am bucurat că am scăpat de cadouri. Este luna în care se cheltuie cei mai mulți bani pe cadouri. Asta pentru că trebuie să cumpărăm cadouri pentru toți cunoscuții chiar dacă nu se sunt rude. Ianuarie este luna liberă în care ne putem echilibra într-o oarecare măsură pentru că nu este nici un eveniment important. Februarie este luna îndrăgostiților.Dacă nu ești implicat într-o relație ai putea intra foarte ușor în depresie.

Martie – luna cadourilor pentru femei

Luna Martie este o lună a cadourilor, dar pentru femei. Cadoul perfect – present gift – pentru o femeie ar trebui să fie cât mai inspirat. Nu se fac cadouri la întâmplare și acestea se oferă doar persoanelor aproapiate sau chiar mamelor. Se presupune că știm exact profilul persoanei și știm cam ce am putea oferi ca să surprindem plăcut. Cu o bijuterie nu prea ai cum să dai greș. Pot fi nemuărate modele de bijuterii cu care poți impresiona.

Pe U7jewelry.com găsim o gamă largă de bijuterii din care putem alege. Cele mai interesante bijuterii o reprezintă bijuteriile personalizate. Acestea sunt  mult mai speciale datorită faptului că au gravate pe ele diverse mesaje care pot ajunge la inima persoanei care le poartă.

8 Martie este cea mai importantă zi din lună. În categoria MoM gift Guides găsim câteva idei care ne pot inspira în alegerea celui mai bun cadou pentru cea mai dragă ființă din viața noastră. Fie că alegem un colier finuț cu un mesaj drăguț, un inel cu câteva pietre care să iasă finuț în evidență, trebuie săținem cont de faptul că gestul contează.

Bling Bling pentru persoanele extravagante

Nu toată lumea merge pe clasic. Sunt și persoane extravagante care poartă bijuterii puțin mai altfel, mai masive și mai expresive. Cu timpul am învățat să nu judec pe nimeni pentru că este posibil ca nici ceea ce port eu să nu fie pe placul tuturor și ar fi bine să nu judec. Chiar dacă acestea nu sunt tocmai pe stilul meu. Sunt niște bijuterii diferite, dar atâta timp cât cineva le produce și are cine să le poarte înseamnă că nu sunt create degeaba.

Voi ce fel de bijuterii preferați? Vă place să oferiți bijuterii cadou?

Kamy

7 Comments

  1. Mi-ar placea sa primesc bijuterii cadou de 8 martie, ca pana acum am primit numai cosmetice

  2. Voi intra si eu pe acest site sa vad ce bijuterii gasesc. Mie-mi plac mai mult cele simple, minimaliste. Si fac si cadouri bijuterii, e un cadou bine primit. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *