5 motive pentru care este bine să alegi o farmacie online

Sănătatea este pe primul plan și nu trebuie neglijată. Am avut norocul de un organism puternic și sănătos care nu a avut nevoie de prea multe medicamente. Cele 2 răceli care-mi dădeau bătăi de cap se rezolvau cu câteva pastile și o cană mare de ceai cu lămâie.

logo medikonÎn momentul în care a venit în familie fetița noastră, am realizat că am nevoie de multe produse farmaceutice și am început să cumpăr o grămadă de produse. Cât sunt mici cumperi tot felul de chestii, începând cu banala vitamina D care o dai minim 2 ani, până la încercarea tuturor produselor de colici pentru că nu găsești nici un produs eficient. Am descoperit Medik-on.ro în această perioadă agitată, o farmacie online căruia îi pasă de clienții ei. Vreau să punctez câteva aspecte care m-au convins să-mi fac cumpărăturile într-o farmacie online.bioderma photoderm spray autobronzant promo1150x150ml-8527-med-min

1. Ofertele la produsele care sunt în topul vânzărilor

Îmi place să vânez ofertele și de multe ori intru pe site fără vreun scop anul și mă mai lipesc de câte o comandă pentru că văd produse la prețuri bune și atunci nu stau foarte mult pe gânduri. De exemplu, acum am intrat pe site să văd ce dermatocosmetice sunt la ofertă și am văzut un autobronzant de la Bioderma care era la reducere. 2 produse la un preț bun comparativ cu ce am mai văzut eu prin alte magazine. Clar că l-am comandat și abia aștept să-l folosesc. Am citit multe lucruri frumoase despre el și am așteptări mari.

2. Economisești timp

Un drum până la farmacie clar este o pierdere de timp. În momentul în care te duci pentru un tratament urgent, este de înţeles, dar dacă ai nevoie de o cremă sau ai nevoie de orie alte medicamente care suferă o zi două amânare, prefer să le cumpăr online. Cred că nu sunt singura persoană care nimerește câte o bătrânică care este pusă pe întrebări și vrea elixirul tinereții. Este acel gen de persoană care pune multe întrebări și vrea să afle totul de la farmacistă în loc să meargă la medic și în concluzie nu cumpără nimic din ce i se recomandă. Problema mea n-ar fi asta, doar că eu trebuie să stau frumos la coadă și să-mi aștept rândul.casuta cu bile2724-7911-med-min

3. Jucării specifice fiecărui copil

Un copil are nevoie de jucarii. Ele au ca scop să se distreze și în același timp învăța lucruri. Nici o jucărie nu este fără rost și de la orice jucărie copilul poate învăța lucruri care să-l ajute în dezvoltarea lui. La început, cei mici sunt fascinați de culori și forme. Cel mai interesant este atunci când au jucării preferate și în ciuda faptului că sunt înconjurați de jucării, ei aleg mai tot timpul aceeași jucărie de care se atașează.

Nu trebue să sufocăm copilul și în momentul în care el vrea să se joace singur, să nu insistăm să ne băgăm în sufletul lui și să-l stresăm. De cele mai multe ori, ei ne solicită ajutorul atunci când vor să ne aibă printre jucăriile lor și fie că știu sau nu să vorbească, se vor face înțeleși. Medik-on.ro oferă o diversitate mare de jucării din care puteți alege și eu am fost mulțumită de ceea ce am găsit pe site. Problema este că până la 3 ani am ales eu jucăriile și de acum cred că va trebui să țin cont fix de ceea ce-și dorește ea.

4. Prețuri mult mai mici la toate produsele

Prețurile de pe site sunt mult mai mici decât un produs dintr-o farmacie  fizică. Vă recomand să faceți un test și să verificați un produs pentru a vă convinge. Am fost surprinsă să văd că prețurile diferă de la o farmacie la alta(mă refer la magazinele fizice acum). Pentru comenzile peste 250 lei, transportul este GRATUIT. Urăsc să plătesc transport pentru comenzi mari și consider că este un fel de lipsă de respect. În acest caz, nu pot decât să mă bucur de această ofertă.

nurofen pentru copii-min5. Stocul de medicamente care sunt de nelipsit din casă

Nu-mi place să cumpăr pastile inutil, dar am învățat că sunt câteva produse de care nu mă pot lipsi și atunci prefer să mi le cumpăr online. De exemplu, nurofenul pentru copii este una dintre cele mai mari invenții. Plânge fără rost și de o perioadă de timp, îi dă un dințișor, are febră sau orice altă problemă căreia nu-i găsești rezolvare, îi dai nurofen și copilul se liniștește. Nici în concediu nu plec fără el. Îmi mai iau și pastile de dureri, aspirine, supozitoare pentru cea mică și cam atât. Ar fi păcat să nu-mi fac acest mic stoc pe care oricum le folosesc.

 

Eu am avut o experiență interesantă pe site și mă bucur că l-am descoperit la timp. Ar fi interesant să știu și părerea voastră despre farmaciile online.

Kamy

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *