Ce ținute îmbrăcăm atunci când vrem să strălucim

Este sezonul petrecerilor și nu vrem să ratăm nici o petrecere. Suntem bucuroși de fiecare invitație pe care o primim și mergem la orice petrecere cu dorința de a străluci. Pentru domni alegem diverse modele de costume bărbătești elegante, iar pentru noi alegem rochii damă care să ne pună în evidență silueta.

Alegerea rochiei în funcție de evenimente

Rochia este ținuta unică pe care noi femeile o avem în garderobă. Apelăm la ea pentru a merge la petreceri. Rochia are rolul de a ne face mai seducătoare și de a ne pune în valoare feminitatea. Pentru evenimentele mai puțin neconvenționale putem alege o rochii dama în ton cu tema impusă sau putem alege să combinăm alte articole vestimentare potrivite evenimentului. Dacă știm să alegem cât mai corect piesele și să le combinăm vom da clasă tuturor. Nu putem rata petrecerile în aer liber. Dacă suntem invitați la un cocktail putem alege o piesă de rezistență cu care să facem furori. Fie alegem o rochie midi, fie combinăm o pereche de jeanșii cu cămașă și jachetă. Nici accesoriile nu sunt de neglijat. Este timpul concertelor și al marilor lansări de carte. Dacă avem ocazia de a merge la un concert putem alege o ținută care să se potrivească cu genul muzical al concertului. La un concert rock’n roll, mergem în haine de piele îmbracate, la o lansare de carte, în schimb, trebuie să adoptam o ținută ofice. Trebuie sa dam dovada de știm și bun gust.

Cum alegem rochia potrivită nouă

Oricât timp am petrece în dressing și oricâte rochii am îmbrăca, ne este foarte greu să alegem rochia pe care să o îmbrăcăm la un eveniment. Trebuie să respectăm dress code-ul petrecerii la care urmează să mergem, trebuie să ținem cont și de materialul unei rochii de seara, care să ne avantajeze. Putem alege dintre rochiile de seara lungi, midi sau scurte. Ținem cont și de materialul unei rochii de seara. Hainele pe care le purtăm îi ajută pe cei din jur să își formeze o opinie cu privire la noi și, sincer nu trebuie să dăm o avere pe o rochie dintr-un material de o bună calitate. Trebuie doar să fim atenți la materialul rochiei și eventual să vânăm ofertele și reducerile. Ideal ar fi să alegem o rochie dintr-un material a cărui textură se potrivește cu formele corpului și care să ne permită să ne mișcăm în voie. Dacă vrem ca rochia pe care urmează să ne-o alegem să ne avantajeze, trebuie să nu neglijăm croiala sa.

Rochiile voluminoase sunt de evitat pentru că sunt greu de purtat și creează și o senzație de forme mai plinuțe. O rochie pe corp, dreaptă sau de tip sirenă, va sublinia o siluetă admirabilă. Pentru a nu avea neplăceri în alegerea unei rochii de seara, trebuie să verificăm de două ori tabelul cu măsuri pentru a alege o rochie care să fie măsura potrivită nouă.

Avantajele unei rochii de seară

O rochie de seară, o rochie lungă, are avantajul de a acoperi partea de jos, emanând senzualitate. În schimb, dacă avem probleme cu bustul, putem alege un tip de rochie midi cu un decolteu în V. Putem alege din rochii de seara ieftine, modelul de rochie care ne place. Cu o rochie de seara bine aleasă, nu putem da greș niciodată la petreceri. Rochiile de seara sunt elegante, pot ascunde micile imperfecțiuni fiind corect alese. Rochia lunga este piesa de rezistență care nu trebuie să lipsească din garderoba feminină.

De ce țineți cont când alegeți o rochie de seară?

Kamy

11 Comments

  1. Eu sunt fan rochii pentru evenimente speciale, în mod deosebit îmi plac rochiile de seara, cele lungi.țin cont de evenimente și de cât de mult mi se potrivește

  2. Primele două modele de rochiță imi plac foarte mult. Acelea mă avantajează. Când gasesc vreuna prin vreun magazin, nu o las din mână 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *