Halloween-ul și tradiția din spatele acestei sărbători

Halloween-ul este o sărbătoare cu specific american. De acolo au venit toate aceste trenduri. Din fericire românii au adoptat-o cu mare drag pentru că aceasta aduce zâmbete, costumații vesele în personajele îndrăgite, plăcinte cu miros de dovleac și decorarea casei în cele mai inedite moduri. Eu mă bucur de reacția copiilor și de bucuriile care vin la pachet cu această sărbătoare. Parcă abia aștept să miroasă a dovleac copt și să fac o plăcintă de dovleac cu multă scorțișoară.

Pregătirea costumațiilor de Halloween

Inițial m-am gândit să cumpăr câte ceva pentru copii. În fiecare an duc fetele la petreceri tematice și chiar îmi doresc să poarte costume drăguțe care să arate frumos și să se distreze pe cinste cu această ocazie. Încerc ca în fiecare an să fie un alt personaj pentru că ăsta este farmecul acestei zile. Dacă anul trecut fetița cea mare a fost Elsa și cea mică a fost vrăjitoare, anul ăsta vreau să văd ce costume simpatice găsesc. Am găsit niște modele absolut superbe în categoria family halloween shirts pentru toată familia. Cred că ar fi extrem de funny să purtăm toți membrii familiei haine cu aceeași tematică. Mă încântă ideea să văd că au inclusiv body pentru bebeluși. Plata se face pentru fiecare piesă în parte și se alege mărimea dorită în funcție de fiecare membru al familiei.

Prețul scade exponențial în funcție de numărul de piese alese din categoria respectivă. Adică pentru 3 piese plătesc 49$, pentru 4 piese 59$, pentru 5 piese 69$, etc. Ideea de a purta aceleași ținute pe acasă sau în oraș este la fel de interesantă ca atunci când vine crăciunul și toți ai casei poată pijamale cu tematică, de exemplu. Aici, pe family christmas shirts , am găsit multe modele de crăciun în cazul în care aveți în plan să vă cumpărați din timp.

Diversitatea produselor de pe beepumpkin

Din fericire site-ul Beepumpkin este un site cu de toate. Aici am găsit și multe hăinuțe pentru copii cărora nu le pot fi indiferentă. Hainele personalized newborn outfit sunt top. Nu poate fi nimic mai frumos decât un bebeluș cu haine imprimate cu mesaje hazlii sau chiar cu numele acestora. Eu am apelat des la astfel de haine pentru că mi se păreau mult mai frumoase. Tot aici am mai găsit și custom kids hats. Vremea rece este tot mai aproape și atunci avem nevoie de căciulițe pentru a ne feri de răceli. Prefer să apelez la modele drăguțe de căciulițe care s-o facă să arate mult mai specială și tocmai din acest motiv am apelat la acest site pentru că aici am găsit produse care se ridicau la nivelul așteptărilor mele.

Voi ce planuri aveți de Halloween? Sunt curioasă ca în afară de a scobi un dovleac aveți și alte planuri?!

Kamy

4 Comments

  1. Ce drăguț!
    Și mie îmi place sărbătoarea! Facem diverse chestii împreună cu cei mici, dar și cei mari. Important este să profităm de ocazie, să ne simțim bine, să fim voioși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *