Periuțe de dinți pentru bebeluși în culori pastelate disponibile pe littleprints.ro

În primele luni de viață toți părinții se preocupă de starea celor mici și vor să le pună la dispoziție cel mai bune și cele mai utile produse pentru ca cel mic să aibă parte de o creștere și o dezvoltare cât mai ușoară. Pe acest lucru se merge și atunci când celui mic îi ies dințișorii și are nevoie de o periuță de dinți cu ceva mai multe calități decât cea clasică.

Little Prints vine în ajutorul părinților și pune la dispoziție periute de dinti pentru bebelusi speciale realizate pentru a stimula gingiile și pentru a favoriza apariția dințișorilor.

Periuțe speciale pentru un periaj ușor

O curățare delicată este necesară bebelușilor, iar periuțele disponibile la Little Prints au proprietăți speciale pentru acest demers. Acestea au fost concepute în primul rând pentru a oferi siguranță și o utilizare fără ca cel mic să se rănească într-un fel. Periuța deține un scut în formă de floricică care împiedică pătrunderea prea adâncă în guriță, iar inelul distanțier păstrează periuța puțin mai departe de gâtul bebelușului.

Periuța de dinți se poate utiliza în două etape, și anume un cap care este potrivit pentru perioada 6-18 luni, având o dimensiune mai mică pentru maxilarul bebelusului, iar al doilea cap, cel utilizat în perioada +18, cu dimensiuni mai mari, cu peri fermi, care oferă o curățare sigură și delicată a dinților.

Periuța este bifuncțională, are terminații pe ambele părți și poate fi utilizată atât pentru curățarea dinților, cât și pentru curățarea limbii. Totodată, dimensiunea mică a acesteia facilitează folosirea independentă atunci când este pe mâinile celui mic.

Un design colorat și totodată sigur

Culorile periuțelor sunt atrăgătoare pentru cel mic, chiar va fi încântat de acestea și le va folosi cu plăcere. Periuțele sunt prevăzute cu o ventuză la bază care permit așezarea ei într-o poziție verticală la sfârșitul periajului, din motive de igienă. Bacteriile nu trebuie să ajungă în contact cu mâinile sau chiar în gurița lui, pentru a da curs altor probleme.

Este realizată din 100% silicon alimentar de o bună calitate. Acesta permite o întreținere ușoară cu apă caldă, iar periodic se recomandă ca aceasta să fie sterilizată, din motive lesne de înțeles.

Little Prints are o gamă variată de produse destinate bebelușilor și copiilor în creștere. Sunt cunoscuți pe piață pentru produsele calitative și de bun gust la un preț destul de accesibil. La ei veți găsi hăinuțe, seturi pentru diversificare dar și suzete de la branduri cunoscute, mai multe informatii aici.

Cum comand?

 Magazinul online este ușor de accesat la adresa littleprints.ro. Aici vei găsi și reduceri de preț la anumite produse premium, cât și recomandări de produse, împreună cu niște sfaturi utile. Little Prints este un magazin ales de mulți părinți datorită caracteristicilor produselor care oferă siguranță și o utilizare eficientă atât pentru ei, cât și pentru bebelușii acestora. Alege produsele Little Prints care rezistă în timp și care oferă un uz zilnic ușor, fără accidente.

Contact:

+4 0725 766 847

hello@littleprints.ro

Kamy

5 Comments

  1. Tare drăguțe sunt! Este și acesta un aspect care contează pentru a-i tenta pe copii. Dar dincolo de aspect, periuțele de dinți sunt foarte importante pentru îngrijirea danturii copiilor.

  2. Imi pare rau ca nu mi-a spus nimeni ca exista astfel de periute atunci cand era Dragos mic, fiindca m-ar fi scapat de vizitele la dentist.

  3. Little Prints este o alegere minunata pentru parinti, oferind siguranta si confort celor mici, in plus ajuta la stimularea cresterii dintilor naturali. Este un produs foarte asemanator cu cel albastru, dar cu o mai buna calitate si deosebit de bland. Felicitari pentru aceasta inovatie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *