Idei de cadouri pentru Crăciun disponibile pe Notino

Crăciunul este una dintre sărbătorile de suflet care se petrece în familie. Indiferent de bugetul de care dispunem, nu cred că există crăciun fără cadouri așa că decembrie este o lună destinată cadourilor. Mai ales acolo unde este vorba de copii, cadourile sunt mult mai multe și ar trebui să atingă și anumite standarde pentru a fi Moșu’  la înălțime. Eu recunosc că am câteva idei, dar concret am luat destul de puține reduceri până acum așa că aș vrea să rezolv această problema pentru a nu lăsa totul pe ultima sută de metri.

Idei de cadouri pentru femei

Aparent femeile par a fi destul de greu de mulțumit. În realitate cred că dacă acorzi o mică atenție persoanei căreia urmează să-i faci un cadou este aproape imposibil să nu știi asupra căror produse să te poți orienta. Fie că este vorba despre o pasionată de machiaj și în acest caz un set de pensule ar fi perfect sau o persoană mai cochetă și un parfum ar fi perfect, sigur găsiți ceva util pe Notino care să vă inspire.

Setul cadou de la Lancôme Trésor este un produs rafinat și perfect pentru orice persoană care adoră parfumurile. Iubesc acest parfum. Este un parfum puternic cu note florale – ușor orientale, persistent și potrivit pentru sezonul rece. Parfumul vine la pachet cu un gel de duș și un lapte de corp cu același miros. Cred că poate fi cadoul perfect având în vedere combinația de produse. În plus, faptul că este deja ambalat poate fi de un real ajutor și ne poate scuti de o ambalare suplimentară a cadoului. El însuși are un ambalaj elegant.

O femeie pune accent pe produsele de îngrijire a tenului și, de la o vârstă, este tot mai atentă la produsele pe care le folosesște. Produsele de la Vichy sunt de top și chiar le găsesc foarte eficiente. Pachetele de genul pot reprezenta o opțiune excelentă. Un astfel de pachet conține Minéral 89 booster hialuronic fortifiant, de umplere dermică 50 ml,  Mineral Masks mască radiantă pentru peeling 15 ml și Minéral 89 booster hialuronic fortifiant, de umplere dermică 4 ml. Cred că îți poți crea o rutină de îngrijire cu aceste produse și eu chiar le recomand.

Sunt femei care pun mare accent pe aspectul părului lor. Fie că au o problemă și sunt mereu în căutarea soluțiilor salvatoare sau sunt persoane cochete care nu ies din casă nearanjate, produsele Wella sunt niște produse profesionale care pot fi folosite în interiorul căminului nostru. Setul Wella Professionals Invigo Nutri – Enrich este perfect pentru toate tipurile de păr. Dacă nu știi cu ce probleme se confruntă persoana căreia urmează să-i faci cadoul, pot fi absolut perfecte aceste produse.

Idei de cadouri pentru bărbați

Bărbații mi se par ușor mai sofisticați și cred că pot fi puțin mai greu de mulțumit. Cu toate astea, un parfum poate fi potrivit atunci când vine vorba despre iubit, soț sau altă persoană căreia trebuie să-i oferi un cadou cu prestanță. Armani face parte din brandurile de top și un set precum cel de mai sus este mai mult decât potrivit pentru un cadou insipirat. În plus, de astăzi, 25.11.2019, o mare parte din produsele disponibile pe Notino au intrat la reduceri pentru că a început Black Friday. Pe site găsiți reduceri de 20% la brandurile selectate, iar pentru a beneficia de această promoție trebuie doar să adăugați codul black20 la finalul comenzii.

Cadourile pot fi diverse și când spun asta mă refer și la buget. Nu putem să cumpărăm cadouri scumpe pentru toată lumea. De cele mai multe ori suntem nevoiți să ne încadrăm într-un anume buget. În concluzie, pentru persoanele cărora trebuie să le oferim un cadou și totuși valoarea acestuia poate fi mai mult sentimentală cred că poate reprezenta un set de la Gillette. Are un preț prietenos și 2 produse care sunt folosite de marea majoritate a bărbaților, exceptând persoanele care au barbă și folosesc alte tipuri de produse.

 

Kamy

14 Comments

  1. Un set cadou este mereu o idee bună de cadou de Crăciun. Cel care primește cadoul își poate alege ce dorește să folosească din setul respectiv.

  2. Mai am de cumpărat două cadouri, o să mă uit si pe site-ul lor să văd ce au.
    Au mereu promoții și se întâmplă să nu găsesc disponibil ceea ce îmi doresc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *