De ce să optezi pentru tratamente cu keratină pentru păr în Brăila – descoperă Stailer!

Părul tău este armă a seducției. Degeaba îl ai lung, dacă ai fire rebele și părul îți stă mereu ca și cum abia ce ai ieșit de la baie. Umiditatea îți dă bătăi de cap, nu știi ce să mai faci și insiști cu placa de păr, însă acest stres termic îți afectează structura firului de păr, îl agresează și în final vei avea părul ars.

O idee excelentă este de a opta pentru tratamente cu keratina pentru par in Braila. Caută salonul potrivit ție prin Stailer și bucură-te de timp câștigat pentru tine, dar și de rezultate grozave în ceea ce privește părul tău.

De ce să optezi pentru tratamente cu keratină pentru păr

Tratamentul cu keratină nu este unul pe care îl poți realiza acasă. Ai nevoie de mâna unui specialist și de abordare diferită în funcție de nevoile părului tău. Bine de știut că acest tip de tratament readuce proteina din firul de păr la un nivel optim. Va preveni încrețirea părului, dar și încâlcirea acestuia. În plus, ajută la regenerarea părului, în mod intensiv, fiind una din cele mai bune terapii de acest gen pentru podoaba capilară.

Dacă te interesează acest tip de tratament cu siguranță vei fi selectivă în ceea ce privește locul, adică salonul unde vei solicita acest serviciu. Află prin Stailer care sunt acele locații din orașul tău, care sunt costurile și nu numai.

Avantaje de programare prin Stailer

Stailer este platforma și implicit aplicația care te ajută să digitalizezi programările la salon. Fie că ești interesată de pensat sprancene profesional in Braila sau de servicii de cosmetică pentru femei sau bărbați, prin Stailer vei găsi imediat ce îți dorești. Prin filtrul din pagină sau din aplicație poți restrânge lista de saloane disponibile la ora la care tu dorești, pentru serviciul dorit. Iar dintre acestea alege ce îți convine, în funcție de preț sau de locație.

Prin Stailer ai posibilitatea de a descoperi recenzii reale. Află ce spun clienții care au trecut deja pragul unui salon anume. Să te programezi este gratuit, simplu și rapid și poți repetă această experiență oricând. Primești confirmare pe loc, iar la data și ora stabilite de tine te prezinți la salon și nu vei aștepta în zadar la rând.

Un alt mare avantaj aici se referă la faptul că nu te costă nimic să optezi pentru această variantă. Ai transparența prețurilor de partea ta și în plus vei ști de la bun început care este costul și care este durata desfășurării unui serviciu.

Mulțumit de experiență? Lasă și tu o recenzie

Ne-am cam săturat să aruncăm bani pe fereastră, să mergem la saloane unde nu avem parte de nivelul de profesionalism dorit. Așadar dacă prezentarea unui salon nu te-a convins, serviciul pentru care ai plătit nu a fost pe placul tău, argumentează și lasă o recenzie. În acest fel alții vor ști ce să evite!

Descoperă Stailer și cât costă serviciul de aplicare de tratament cu keratină.

 

Contact: support@stailer.ro

 

Kamy

7 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *