Incalzitorul de biberoane este util pentru mamici

Îmi plac mult copiii și cred că o dată cu venirea pe lume a primului copil conștientizez ce sentiment plăcut și cât de mult unește o familie. Dacă cineva mă întreba acum 2-3 ani câți copii îmi doresc îi răspundeam rapid că ar fi suficient unul dar acum am ajuns să îmi doresc din ce în ce mai mult un al doilea copil. Nu cred că este un lucru rău și sper ca acest lucru să îl duc la îndeplinire.

incalzitor-de-masina-vivalapappa-6668-3-min

O proaspătă mămică este bombardată de informații din diverse locuri referitor la problemele cu care ESTE POSIBIL să se lovească. Chiar și vecina din colțul blocului îți spune ce ar fi bine să îi faci copilului. Consider că cel mai potrivit ar fi să te eschivezi frumos și să te lase pe tine să descoperi rezolvarea la problemele care se vor ivi. Din proprie experiență vă spun că acum internetul te ajută foarte mult. Cu ajutorul lui obții absolut orice informație de care ai nevoie.

Îmi place să fac cumpărături online și îmi cumpăr zeci de chestii doar că nu știam nici un site pentru copii sau mai corect spus cu accesorii pentru copii. Unul din site-urile unde am putut găsi produse la prețuri bune și calitate excelentă a fost www.nichiduta.ro. Nu îmi place să ridic în slăvi pe nimeni dar mi-am cumpărat de la ei pătuțul copilului. Am plătit 350 lei pe pătuț și avea și saltea inclusă. Nu am găsit nicăieri un preț mai bun și pe site-urile cu produse la mâna a doua cam aceeași sumă puteam plăti pentru un produs care nu mai era tocmai nou. Categoric a fost una din cele mai bune alegeri.

Un alt produs cumpărat de pe site care a fost util și pe care îl recomand este încălzitorul de biberoane. Pe site găsiți oferta completă la încălzitoare. Eu mi-am luat un încălzitor de biberoane pentru mașină. Îmi era foarte comod ca atunci când eram plecată să îi încălzesc lăpticul. În doar câteva minute era gata.

incalzitor-biberon-babymoov-tulip-9776-5-min

O marca consacrata de incalzitoare este babymoov. Acestea se pare a fi ultima marcă apărută și îndeplinește toate cerințele unui astfel de aparat. Un mare plus al acestui aparat pe care l-am folosit utilizându-l este acela că dacă pui un borcănel cu mâncare pentru copii să se încălzească acesta se încălzește uniform și tot conținutul are aceeași temperatură. Nu este ca în cazul cuptorului cu microunde care îți încălzește mâncarea la suprafață. Eu consider util acest aparat și este foarte util în momentul în care nu ești acasă și ora mesei bebelușului te găsește într-o altă parte decât acasă.

Kamy

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *