Un machiaj frumos și luminos cu doar câteva produse

Vara este foarte cald și ar fi de preferat să nu încărcăm tenul inutil cu produse. Chiar sunt de părere că este bine să folosim doar câteva produse cu texturi lejere care să ne lase tenul să respire. În ultimul timp am tot întins mâna după câteva produse și vreau să vi le arăt și vouă poate vă inspiră. Nu sunt produse foarte scumpe, dar sunt produse eficiente după care am tot întins mâna în ultimul timp.

Rimelul Maybelline

Rimelul este foarte important în rutina mea de machiere. Consider că dacă îmi sunt frumos conturate genele parcă totul se schimbă. Am avut ani buni în care apelam doar la rimel și la ruj și asta era suficient. Ochii îmi erau puși în valoare, iar rujul îmi hidrata frumos buzele și le dădea o notă glowy. De data asta vreau să vă povestesc despre rimelul Maybelline The Falsies Lash Lift Waterproof face o treabă excelentă. este un rimel care oferă volum și alungire și asta fără să încarce excesiv genele. Pentru o accentuare mai evidentă se pot folosi 2 straturi de rimel și se vede frumos.

Maybelline are unele dintre brand-urile cu cele mai bune rimeluri. La ei găsim atât rimel rezistent la apa, cât și variante clasice. Consider că la ei se regăsesc cele mai eficiente rimeluri. Sunt de părere că orice rimel alegeți veți face alegere bună. Trebuie doar să vă orientați către acel produs care promite rezolvarea problemelor genelor voastre. De exemplu sunt produse doar pentru volum, doar pentru alungire sau ambele calități. Atâta vreme cât ne cunoaștem problemele noastre, acestea se pot rezolva cu ajutorul alegerii rimelului potrivit.

Blush Bourjois

Am fost curioasă să încerc cu un blush discret și dintr-o pură întâmplare mi-a căzut în mână acest produs. O dată aplicat pe ten acesta lasă urme discrete și nu  este nimic exagerat. Acesta este un duo blush care merge pe 2 nuanțe naturale. Combină un roz cu un maro natural, dar aceste culori nu se regăsesc pe ten decât cu ajutorul unor irizații luminoase plăcute și deloc stridente. Oricât de mult produs aș aplica acesta nu încarcă tenul și nici pe ten nu este foarte evident.

Pudra liberă Baking Powder – Makeup Revolution

Nu prea am folosit pudre libere până acum și eram tare curioasă să încerc această pudră. Am văzut această pudră foarte lăudată și tocmai din acest motiv am îndrăznit să mi-o comand de pe Notino pentru că vroiam s-o încerc. Ea vine în foarte multe nuanțe. Eu mi-am ales o nuanță ușor mai închisă, doar că acum sunt puțin mai bronzată și mi se pare că se potrivește mai mult în perioada asta a anului. O aplic cu ajutorul unei pensule ori de câte ori consider că vreau să potolesc o zonă care are un exces de sebum mai mare sau o reaplic în timpul zilei atunci când cred că este nevoie.

Evit să folosesc fond de ten sau BB cream dacă nu este neaparat nevoie sau nu am de camuflat vreo problemă de pe ten. Mă rezum în a folosi strict pudra pentru că mi se pare suficient. Nici aici nu fac excese.

Ați încercat vreunul dintre produsele de care v-am povestit? Care este produsul de care nu vă despărțiți în perioada caldă?

Kamy

9 Comments

  1. Eu nu ma despart niciodată de spf( și pt ca sunt de acord cu tine, cu textile f lejere vara, imi iau BB cu spf50 inclus).
    Nu ma despart nici de blush, ILUMINATOR claaar și ruj ❤

  2. Vara folosesc foarte puține produse pentru ca nu suport sa am fata încărcată mai ales la temperaturile ridicate din ultimul timp.

  3. Nope, nu am încercat nimic de aici, dar îmi place blush-ul. Eu folosesc mascara și blush în orice machiaj, indiferent de anotimp, dar mai ales vara.

  4. Am si eu acest mascara si este destul de fain 😀 Nu ne trebuie multe produse de makeup pentru a arata frumos. Mai ales vara. ^_^

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *