Produse cosmetice noi descoperite pe Notino

Toate femeile sunt pasionate de cosmetice și de toate noutățile apărute în acest domeniu. Eu trebuie să recunosc că verific frecvent secțiunea de noutăți de pe Notino. Această secțiune poate fi regăsită la fiecare categorie în parte. În felul ăsta ești mereu pusă la curent cu produsele și cu ceea ce mi se pare atrăgător. Luna trecută am făcut câteva achiziții noi de care sunt foarte mulțumită. Tocmai din acest motiv vreau să vă arăt ce mi-am luat și să vă spun părerea mea despre aceste produse.

Tuș de ochi Makeup Revolution

Tușul de ochi a fost un subiect delicat din punctul meu de vedere. Eu am ochii sensibili și mi s-a întâmplat să aplic diverse produse cosmetice care să-mi provoace o lăcrimare pe care nu o puteam controla deloc. Acest tus Makeup Revolution mi se pare perfect din toate punctele de vedere. În primul rând este ușor de aplicat chiar și pentru o persoană ușor neexperimentată cum sunt eu. Vârful este stil cariocă și este ușor de trasat linii fine sau mai groase. Mi se pare absolut genial acest produs. Nu știu să mai fi găsit un tuș și, în special, un produs de care să fiu atât de mulțumită.

Primer Catrice cu SPF 30

Primer-ul îl foloseam strict pentru ochi în momentul în care vroiam să aplic farduri. Mi se pare că primer-ul intensifică ușor nuanțele și face ca totul să reziste mult mai bine o perioadă mai lungă de timp. În plus, îmi place că nu se strânge deloc machiajul. Eu am pleoapa căzută și riscul ca fardul să mi se adune în pliul ochiului este foarte mare. Acest primer machiaj de la Catrice este primul produs de acest gen care vine la pachet cu un SPF inclus. SPF 30 consider că este o acoperire foarte bună ceea ce consider că este util atunci când pleci pe fugă și uiți să aplici factor de protecție.

Produsul se aplică ușor cu ajutorul unei pipete. Este lichid și se uniformizează cu ușurință. Mi se pare că lasă tenul luminos ca și cum ar avea mici particule în compoziția acestuia, dar sunt ușor sesizabile și deloc deranjante. Nu are miros și nu lasă niciun fel de peliculă albă la suprafață.

Paletă de farduri Makeup Revolution

O paletă de farduri este absolut necesară în trusa de machiaj a unei femei. Prefer să am o paletă și bună care să conțină toate nuanțele de machiaj pe care le folosesc de obicei. Această paletă are 24 de nuanțe mai purtabile, mai clasice sau chiar mai îndrăznețe în funcție de machiajul pe care vrei să-l realizezi. Toate îmi plac și mi se pare a fi o paletă completă. Ea vine la pachet cu o oglindă mare cât toată paleta. Sunt convinsă că nu voi ajunge s-o termin, dar o voi avea suficient timp de acum încolo ca să mă pot distra cu ea, să mă înfrumusețez și să încerc machiaje noi.

Blush stick de la Max Factor

M-am obișnuit să folosesc blush sau chiar bronzer în momentele în care apelez la un machiaj relativ simplu. Am fost plăcut surprinsă să descopăr acest blush sub formă de stick pentru că nu prea știam la ce să mă aștept în privința lui. Nu m-a speriat nici măcar culoarea intensă a acestuia și i-am oferit credit. O dată aplicat acel roșu intens arată un roșu pal, dar după folosirea unei pensule sau chiar a degetelor, produsul se întinde atât de frumos încât nu rămâne decât o ușoară urmă de îmbujorare în oraș. Mi se pare un produs foarte fin, ușor de aplicat și cu un finish foarte natural.

Voi ați încercat vreunul din aceste produse? Ce produse noi ați descoperit în ultimul timp?

Kamy

9 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *