Produse de top care te ajută să ai un ten perfect

Anul trecut am avut un an foarte bun în ceea ce privește îngrijirea tenului. Vreau să spun că mi-am găsit un echilibru și că am rămas și eu surprinsă că tenul arăta perfect. Nu foloseam produse sofisticate sau cel puțin impresia asta o am eu. Chiar am rămas impresionată că în vară, când am avut o mini vacanță la mare, nu au început problemele. De obicei, de câte ori am câte o ieșire parcă se dereglează totul și în momentul în care îmi schimb rutina de îngrijire încep să apară coșurile.

În vacanța de iarnă am fost undeva la munte. Întâmplarea a făcut ca eu să-mi uit unul din bagaje acasă. L-am uitat pe cel cu cosmetice și am fost nevoită să-mi schimb întreaga rutină de îngrijire a tenului pentru aproape o săptămână. Din ziua în care am plecat am început să am probleme cu tenul și să-mi apară fel de fel de probleme. După o săptămână am revenit la produsele folosite de mine și parcă tot n-am ajuns la acel echilibru de care mă bucuram până la sfârșitul anului 2020.

Cu toate astea, am câteva produse folosite cu care mă împac bine și despre care vreau să vă povestesc și vouă.

Apa micelară Sensibio Bioderma

Apa micelară de la Bioderma este unul dintre produsele mele preferate pentru curățarea tenului. Îndepărtează machiajul cu ușurință, nu am nicio sensibilitate de la ea și o folosesc de foarte mult timp. Am rezultate foarte bune cu acest produs și de fiecare dată întind mâna cu el. Are o textură foarte lejeră și chiar poate fi ușor confundată cu apa. Nu este absolut deloc uleioasă și nici parfum nu are. O recomand cu cea mai mare încredere.

L’Oréal Paris Smooth Sugars Scrub

Acesta este unul din scruburile mele preferate. De fiecare dată întind mâna după el pentru că îmi place absolut totul la el. Exfolierea pe bază de zahăr este absolut genială. Îmi lasă tenul foarte fin și curat. Îmi place și faptul că are sâmburi de kiwi și are un miros plăcut așa. Parcă o folosesc cu cea mai mare plăcere. Este răsfățul meu de weekend să folosesc acest scrub.

Garnier Pure Active Charcoal exfoliant stick impotriva punctelor negre

De foarte mult timp sunt în căutarea unui produs eficient pentru puncte negre. Acest produs l-am descoperit relativ recent și mi se pare ușor diferit față de ce am mai folosit până acum. Se curăță fața și se aplică pe fața umedă. Se trece pur și simplu acest stick peste ten și tenul rămâne cu ușoare urme negre. Are și ceva particule abrazive prin el care parcă este eficient. Eu l-am folosit de 3-4 ori până acum și mi-a plăcut. Chiar am avut impresia că punctele negre s-au mai dus.

Voi ce produse folosiți pentru curățarea tenului? Aveți vreun produs minune care pun punctele negre pe fugă?

Kamy

17 Comments

  1. Cat de tare nu stiam de acel exfoliant stick. Clar îl vreau si eu pt ca am nevoie. Mulțumesc ❤❤

  2. Pare chiar interesant stick-ul de la Garnier. Am și eu un exfoliant pentru puncte negre de la Yves Rocher, dar nu mi se pare că face mare lucru.

  3. Minunateee recomandări! Vreau neapărat exfoliantul împotriva punctelor negre. Dar și celelalte produse trebuie sa le avem în rutina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *