Bijuterii personalizate de la Jeulia

Bijuteriile sunt acea amprentă personală pe care fiecare o are. Acestea trebuiesc alese cu grijă pentru că ele pot spune ceva despre noi, despre personalitatea noastră și despre starea de spirit pe care o avem la un anumit moment. Poate că am folosit cuvinte mari, dar dacă analizați puțin toate aceste aspecte veți înțelege exact. Dacă în adolescență alegerile mele erau din diverse categorii precum iubire, prietenie sau chiar libertate.

Bijuterii potrivite pentru toate vârstele

Vârsta este doar un număr pentru mulți dintre noi. Îmi place să cred că în sufletul meu sunt un copil și îmi place să copilăresc ori de câte ori am ocazia. Pentru mine mermaid jewellry mi se par potrivite la orice vârstă. Pentru persoanele care se consideră un spirit liber, genul ăsta de bijuterii sunt extrem de potrivite. Iar dacă ele sunt purtate într-o vacanță. Cu siguranță acest colier cu pandantiv se potrivește unei vacanțe la mare, dar la cât este de frumos l-aș putea purta tot timpul. Cu atât mai mult cu cât sunt o mare iubitoare de mare și de apă.

Bijuteriile personalizate sunt în topul preferințelor mele

Orice persoană își dorește să aibă aproape iubita/iubitul, mama sau chiar copiii. Copiii sunt tot timpul în sufletul meu și îmi petrec extrem de mult timp în compania lor și totuși îmi doresc un astfel de accesoriu. Pe Jeulia am văzut multe customized rings și totuși parcă eu îmi doresc mult un colier sugestiv. Poate inițialele membrilor familiei mele gravate cumva. Am câteva idei doar că vreau să văd ce găsesc pe site și ce mă va inspira.

Pe de altă parte am analizat foarte bine și oferta lor de inele și am văzut multe modele care m-au atras. Nici nu m-aș fi gândit că pot pune poza cu noi pe inel. Asta poate și pentru că nu am văzut nicăieri ceva asemănător. Pentru persoanele ceva mai discrete pot găsi pe site și gravuri interesante pe interiorul inelului sau bijuteriei pentru a nu fi totul atât de vizibil.

Altfel de bijuterii

Îmi aduc aminte că în adolescență căutam inele cu cap de mort(skull ring). În acea perioadă nu găseam o diversitate atât de mare de accesorii. Acum avem acces la tot felul de modele mai îndrăznețe sau mai interesante din care să ne putem decide. Toate aceste modele îmi aduc aminte de o anumită perioadă a vieții mele. Acum mi-o amintesc cu plăcere chiar dacă părinții nu erau foarte încântați de bijuteriile mele și de faptul că mă îmbrăcam mai mereu în negru.

Voi ce fel de bijuterii preferați?

Kamy

10 Comments

  1. Sunt interesante aceste modele, deși nu sunt mare iubitoare de bijuterii îmi place când le vad la altcineva.

  2. Ce interesant! Nu am mai văzut așa ceva!
    Mi-ar plăcea să am o bijuterie personalizată, mai ales că eu merg pe această unicitate a fiecăruia.
    Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *