Accesorii îndrăznețe pentru bărbați

În primul rând încep aceste rânduri cu convingerea că sunt mulți bărbați care nu-și accesorizează ținutele cu accesorii. Nu încerc să conving pe nimeni să o facă. Consider că stă în stilul fiecărei persoane să poarte sau nu un colier sau unul în stil cuban chain. Chiar dacă în aparență pare un lanț simplu, sunt convinsă că este nevoie de stil și de o anumită personalitate pentru a fi purtat.

Anul ăsta accesoriile mari sunt în tendințe așa că sunt convinsă că va fi ca o amprentă personală pentru mai multe tipologii de bărbați. Consider că acest gen de accesorii se potrivește mai mult cu un stil casual sau chiar sport. Nu mi se pare că se potrivește absolut deloc cu stilul elegant. Poate că nu sunt eu obișnuită cu astfel de combinații.

Accesorii finuțe pentru bărbații clasici

Îmi plac accesoriile evidente doar că atunci când vine vorba de bărbați parcă un accesoriu finuț este mult mai potrivit. Cred că acesta se potrivește oricărei persoane pentru că merge în orice combinație. Poate că și modelul mă face să apreciez mai mult accesoriul din imagine. Faptul că el are o piele ceva mai închisă scoate în evidență lanțul – chains și parcă îl pune și mai mult în evidență.

Hip Hop jewelry

Accesoriile îndrăznețe, puțin mai masive le-aș putea încadra cu brio în această categorie. Eu am fost plăcut surprinsă să văd că și bărbații poartă lanțuri cu pietre. În plus, acesta este un lanț cu pietre albe și roz. Pentru mine este o bijuterie frumoasă și purtabilă doar că aș fi curioasă și ce gen de bărbați ar apela la acesta. Mie îmi place că este la baza gâtului. Se vede foarte frumos, nu se vede rău nici la o maletă sau la un tricou. Helloice.com este unul din site-urile unde am găsit toate aceste modele în cazul în care și voi vreți să faceți achiziții noi sau chiar sunteți în căutarea unui cadou pentru jumătatea voastră.

Vouă vă plac bijuteriile de genul? Ce părere aveți despre lanțurile bărbătești cu pietricele?

Kamy

9 Comments

  1. Mi-ar plăcea ca barbatii să poarte mai multe accesorii, pot schimba mult o tinuta si atitudinea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *