Cum alegem rochiile pentru evenimentele speciale

Când suntem invitate la un eveniment deosebit suntem în dilemă în privința rochiei pe care trebuie să o purtăm. Încă din copilărie visăm la rochiile tip prințesă, acele rochii lungi și vaporoase. Ne plac modelele deosebite de rochii, care reușesc să atragă privirea. Cel mai important este să alegem rochia lungă care să ni se potrivească nouă.  Este esențial să nu neglijăm conformația corpului nostru, silueta pe care o avem pentru a nu face o alegere nepotrivită. Important este și evenimentul la care mergem. Cât de mari sunt pretențiile, dacă trebuie urmat un anumit dress code sau dacă se respectă o anumită tematică la petrecere.

Cum alegem rochia de seară

Când vrem să alegem o rochie de seară este bine să ne analizăm și să vedem care sunt conformația corpului nostru. Să punem accent pe avantaje și să mascăm problemele care nu trebuiesc scoase în evidență. În funcție de ce anume ne dorim să ascundem și de ceea ce vrem să valorificăm, trebuie să alegem un anumit model de rochie.  Persoanele slabe care sunt avantajate de silueta lor pot alege o rochie de seară care să le ofere volum. Rochiile cu pliuri, volane, funde sau increțituri pot fi purtate fără grijă.
Dacă vreți să alegeți o rochie mother of the groom dresses  pentru voi sau pentru cineva drag,  faceți o alegere bună în acest caz. Puteți opta pentru rochiile de seara fără bretele dacă nu aveți umeri mari sau proeminenți. În acest fel veți emana senzualitate. Doamnele sau domnișoarele cu forme au și ele de unde alege modelul de rochie potrivit. O rochie care să le dezvăluie anumite părți  avantajoase ale corpului este ideală pentru ele. O rochie strânsă pe corp este ideală în acest caz.
Un model burgundy bridesmaid dresses este ideal pentru domnișoarele de onoare sau pentru momentul cununiei civile. Un astfel de model de rochie ne asigură charm-ul și eleganța.  Pentru acele persoane cu forme mai plinuțe nu este deloc recomandat să aleagă rochii voluminoase și largi. Nu fac decât să întărească lucrurile. Nici rochiile prea strâmte nu sunt o alegere prea bună. O rochie pe corp, ușor lejeră,  este cea mai bună alegere pe care o pot face. Un model navy blue bridesmaid dresses este ideal și pentru petrecerea de banchet sau pentru cea de la balul de absolvire. Este de preferat ca rochia de seară să își păstreze eleganța.  Tocmai de aceea cea mai bună idee este să evităm rochiile multicolore sau cele cu imprimeuri. O rochie de seară într-o singură nuanță este cea mai potrivită alegere pe care o putem face.
Când alegem rochia de seară ținem cont de evenimentul la care mergem, de locația unde are loc evenimentul.  Modul în care alegem să purtăm și să accesirizăm rochia ne aparține în totalitate. Putem să purtăm rochia elegantă cu sandale sau pantofi cu toc. Accesoriile trebuie să se potrivească la rochiile pe care le purtăm și noi să arătăm impecabil.

Ce model de rochii de seară vă plac?

Kamy

13 Comments

  1. Multumim pentru sfaturi foarte utile! Numai modele frumoase,imi place foarte mult prima rochie argintie lunga,este foarte frumoasa

  2. Nu prea le am eu cu rochiile de seară. Cele pe care le-aș purta cred că și seara, ar fi cele gen sarafan, care să urmărească linia corpului. Dar ultima prezentată de tine mi-ar plăcea și mie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *