Geantă Bărbați Vicuna PoloVivo – un accesoriu șic și la îndemână pentru un plus de personalitate!

Vreau să vă întreb și pe voi ce părere aveți despre accesoriile masculine? Și iubitul, prietenul, logodnicul sau soțul dvs. preferă să poarte o geantă în care să-și țină actele și toate celelalte lucruri? Dacă răspunsul este da, atunci veți fi încântați de subiectul pe care îl voi avea în discuție astăzi: este vorba despre geanta barbati Vicuna PoloVivo pe care iubitul meu și-a comandat-o după multe căutări de pe site-ul celor de la Madiss.ro.

Cunoscând deja produsele din acest magazin online (eu mi-am comandat demult două genti dama care astăzi, sunt utilizate la maxim fără ca acest lucru să fie vizibil deja pe aspectul exterior al accesoriilor), m-am gândit că nu ar strica să ne facem o părere și în ceea ce privește produsele pentru bărbați și astfel, am ajuns la această geantă Vicuna PoloVivo. Mie nu mi-a trezit interesul încă de la început întrucât găsisem alte modele mai drăguțe, dar prietenul meu mi-a indicat că pe aceasta o dorește și bine a făcut fiindcă odată livrată, nici eu nu mi-am mai luat ochii de la ea.

Am impresia că moda genti barbati este una care place multor persoane și în plus, se dovedește și extrem de practică. O astfel de geantă poate fi purtată cu succes la o ținută office, atunci când se merge la birou sau evenimente de afaceri, dar și în circumstanțe mai puțin formale precum întâlniri cu prietenii, ieșiri în oraș, cumpărături, plimbări cu persoanele iubite etc. Pentru ca un bărbat să nu mai aibă buzunarele doldora, o geantă îi poate sta la îndemână mereu și în acest fel, în ea poata încăpea tot ce are el nevoie atunci când pleacă de acasă.

Geanta Barbati Vicuna PoloVivo este un accesoriu foarte elegant cu un aspect practic și de bun gust care poate fi folosită cu succes pe durata întregii zile. Are la bază piele ecologică extrem de rezistentă care nu își va pierde din strălucire și calitate odată folosită o perioadă îndelungată. În funcție de preferințe, puteți alege între culoarea neagră și culoarea maro: ambele variante se vor asorta de minune ținutelor de birou, casual.

Un alt aspect de care trebuie să ținem cont în alegerea unei genți pentru bărbați se referă la modalitatea în care alegeți să o purtați: sunt genți care vin la pachet cu mâner și cu o bretea lăsând posibilitatea de a le purta după bunul plac, dar sunt și modele care pot avea doar un mâner sau doar o bretea. Acest produs vine echipat cu o bretea ajustabilă pentru o purtare confortabilă în orice moment.

În ceea ce privește compartimentarea genții, interiorul dispune de spațiul considerabil în care pot fi depozitate documente, acte, chei, telefon, portofel și alte lucruri care nu pot lipsi din preajma unui bărbat. Geanta se închide cu ajutorul unui fermoar foarte rezistent, simplu și ușor, fără un efort prea mare. Așa cum vă veți da seama și din fotografiile mele, geanta Vicuna Polo este un accesoriu de calitate, original, fabricată de către Ilystar Moda SRL, producător cunoscut pentru produsele de calitate.

Dacă încă nu vă puteați hotărî în privința unei genți pentru bărbați, iată că acum vă puteți bucura de un pont foarte bun pe care vi l-am oferit. Pentru a comanda acest model, tot ce a trebuit să fac a fost să intru pe site-ul celor de la Madiss.ro, să consult oferta bogată de produse și să comand direct de la ei de pe site. În câteva zile a și ajuns la mine și bineînțeles, a si fost utilizată din prima clipă, lucru de la sine înțeles.

Trebuie să mai știți că pe site-ul celor de la Madiss.ro, veți găsi genți, rucsacuri, portofele, eșarfe și alte accesorii atât pentru bărbați cât și pentru femei și chiar ar merita să rupeți din timpul vostru pentru a arunca o privire peste ofertă. În plus, puteți găsi și produse la reduceri în mod periodic: trebuie doar să fiți cu ochii pe magazinul online. Livrarea produselor se va face direct la voi acasă și veți putea plăti cu ușurință în momentul în care sosește comanda.

Eu știu de ce am ales Madiss.ro pentru mine și iubitul meu: este timpul să te convingi și tu de calitatea și frumusețea produselor lor. Nu va fi loc de regret, asta este sigur.

Kamy

8 Comments

  1. Da, de ce nu? Chiar este foarte bună ideea unei genți pentru bărbați. Și ai mei, toți trei au astfel de genți pentru ca lucrurile de care au nevoie să le fie la îndemână dar și pentru că țin la aspect, eleganță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *