Liber la distracție cu accesorii mai mult sau mai puțin îndrăznețe

În sfârșit ne relaxăm și noi și renunțăm la mască și toate restricțiile pe care le-am avut în ultimi ani. Trebuie să recunosc că o mare parte din ele sunt atât de așteptate încât parcă nu-mi vine să cred că dintr-o dată renunțăm la măști, restricții de tot felul și trecem la normalitate. Trecând peste detaliile de genul, putem să ne accesorizăm mai mult ținutele. Un alt mare avantaj este faptul că putem să ne scoatem rujurile de la naftalină și să purtăm și noi buze colorate.

Bijuterii moderne

Situația din lume nu este tocmai roz și vreo câteva zile chiar am fost tristă pe tot ceea ce se întâmplă. Din păcate nu putem sta într-un stres continuu așa că am zis să trăiesc clipa. Niciodată nu se știe ce poate fi mâine așa că mă bucur de plăcerile momentului și de faptul că bijuteriile sunt micile mele slăbiciuni. Din fericire nu trebuie să cheltuiesc sume mari pentru a fi fericită. În categoria claddagh ring găsim modele cât se poate de frumoase și potrivite atât pentru persoanele care-și doresc un accesoriu simplu, dar și unele care-și doresc accesorii care să le scoată în evidență.

Altfel de inele

Eu nu prea am mai ieșit în oraș în ultimul timp din diverse considerente. Pe de-o parte din cauza restricțiilor și câteva motive personale pe care n-are rost să le mai menționez. Săptămâna trecută am ieșit și eu și am observat că skull rings este unul dintre modelele de actualitate și că sunt destul de multe persoane care poartă genul ăsta de inele în ciuda faptului că nu am frecventat vreun restaurant de rock-eri.

Inimi încrustate în diamante cu Jeulia

La polul opus sunt persoanele sensibile care sunt mult mai iubitoare. Chiar și eu prefer varianta asta de inel pentru că sunt de părere că mă reprezintă întru totul. Este un model frumos, finuț și foarte feminin. În plus, merge accesorizat la orice tip de ținută și este un model actual. Aurul roz este unul dintre metalele mele preferate și mă gândesc că și acesta este unul dintre motivele pentru care m-am îndreptat către acest accesoriu.

Voi ce fel de inele prefereați? Optați pentru modele de mari dimensiuni sau către unele mai finuțe?

Kamy

10 Comments

  1. Ador bijuteriile și fiecare inel primit în dar mă bucură enorm. Îmi plac inelele finuțe, deosebite, unicat dacă se poate. Mulțumesc pentru recomandări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *