Voi de unde v-ati luat accesorii pentru noile iPhone-uri? Eu de pe BrandGSM

Achizitionarea unei huse pentru smartphone, este extrem de importanta deoarece acestea ne protejeaza device-urile de eventualele zgarieturi sau socuri care pot duce la defectarea sa, caz in care garantia de magazin nu poate acorperii daunele, deci vom fi nevoiti suportam cheltuielile cu reparatiile.

Daca dorim sa ne pastram telefoanele impecabile este necesar sa achizitionam o husa dedicata, nu neaparat originala de la producator dar care sa fie de calitate, astfel incat sa ne poata oferi toata siguranta necesara pentru smartphone-ul nostru.

Dupa cum bine stiti, de curand au fost lansate noile modele Apple, iPhone XR, XS si XS Max. Marea problema in momentul lansarii unor noi modele de telefoane, este disponibilitatea huselor si accesoriilor inca de la bun inceput. Dar nu si pentru huse iPhone XS Max, XS si XR, deaorece cineva s-a gandit si la iubitorii de iOS care chiar au nevoie de protectii in plus, avand in vedere preturile acestor 3 modele.

Este vorba de magazinul BrandGSM, unul dintre cele mai bune magazine din tara, ce se ocupa cu comercialziarea huselor si accesoriilor pentru smartphone-uri si nu numai.

In ceea ce priveste accesoriile pentru noile modele de iPhone, acestea sunt disponibile in stocurile BrandGSM, din timp, inainte ca aceste telefoane sa fie lansate oficial in magazine, astfel incat acestea sa fie gata de utilizare impreuna cu telefonul inca de la scoaterea acestuia din cutie.

Ce-i drept nu este nu este vorba de accesorii originale, insa BrandGSM garanteaza calitate lor ce se datoreaza producatorilor seriosi de la care acestea au fost aduse. Pentru cei care doresc sa isi achizitioneze accesorii originale Apple, trebuie sa stie ca in cazul acestor accesorii va mai dura o scurta perioada, insa nu strica sa aveti totusi o husa pana in acel moment, fie ea si cea mai ieftina.

Personal sunt in cauterea pentru o husa iPhone XS Max de ceva timp pentru ca sunt 100% sigur ca acesta va fi urmatorul meu telefon. Am studiat bine specificatiile si le-am comparat intre ele cu plusuri si cu minusuri. In ceea ce priveste XR-ul este aproximativ similar cu XS-ul insa nu sunt multumit de ecran iar XS Max-ul dupa parerea mea, este telefonul perfect datorita ecranului mare de 6.5 inchi si extrem de bine lucrat.

Am ales sa imi comand de pe BrandGSM mai multe accesorii pentru viitorul meu smartphone, deoarece le sunt client fidel de foarte mult timp si niciodata nu am fost dezamagit de calitatea accesoriilor vandute de acestia.

Kamy

9 Comments

  1. momentan eu sunt tot pe Android, deci nu am inca iPhone. Verisoara-mea are (sa nu ma intrebi ce model!) si chiar ma intreba zilele trecute daca stiu vreun site cu huse de telefoane la preturi accesibile. Acum stiu unde sa o trimit.

  2. E bine de stiut sursa pentru astfel de iphone, pentru posesorii acestora. Eu inca sunt in urma rau la acest capitol si nici sanse prea curand nu am la aceste noutati.

  3. Multumesc pentru recomandare, chiar aveam nevoie de un astfel de magazin pentru ca trebuie sa-i iau prietenei mele un cadou , iar o husa pentru iPhone-ul ei este perfecta 🙂

  4. Pentru ca nu am avut o husa care sa îmi protejeze telefonul la prima căzătură s-a spart și ma costat mult mai mult reparația decât un accesoriu de acest gen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *