Bărbații și accesoriile potrivite

Bărbații sunt atât de diferiți încât nu știu dacă aș putea vorbi de un tipar. Primul meu iubit avea cercel când l-am cunoscut și n-aș putea să spun dacă acest detaliu m-a influențat în vreun fel. Nici nu pot să spun că mă deranja, dar nici nu mi se părea waw. Consider că trebuie să alegi cu atenție accesoriul ales pentru că acesta trebuie să se potrivească cu fizionomia și eventual să scoată punctele forte în evidență.

Cercei bărbătești de pe Helloice

Genul ăsta de cercei mi se par potriviți pentru bărbați în cazul în care ei acceptă un accesoriu de genul. Îmi place că sunt micuți, la baza urechii, dar sunt și puțin mai speciali prin faptul că sunt negri. Aceștia au și câteva pietre prețioase care le dau un strop de strălucire. Nici prețul nu este foarte mare așa că achiziția este una suficient de accesibilă. În categoria mens earrings sunt foarte multe modele. Evident că aici se găsesc și modele mult mai evidente, dar fiecare își alege perechea potrivită pe care

Cel puțin un accesoriu

Un accesoriu ar fi suficient pentru un bărbat. Nu mi se pare ok ca acesta să poarte cercei, lanț sau chiar un inel. Mens chains este o categorie bogată și diversificată în care se găsesc multe modele care ar putea fi pe placul oricui. Dacă ar fi după mine, un lanț la baza gâtului este perfect și suficient. Materialele acestora sunt de foarte bună calitate și prețurile accesibile. În cazul ăsta se evită alergiile de orice gen pentru că știu că și acest aspect ar putea reprezenta o problemă.

În cazul în care optați pentru 2 sau mai multe bijuterii aveți grijă ca acestea să fie din același material. De exemplu, cu cerceii negri de mai sus se potrivește un lanț negru(chain). Nu merg combinate culorile pentru că se văd total inestetic.

Atâta timp cât sunt confecționate dintr-un material bun ele pot fi purtate zilnic fără a exista pericolul că acestea se pot degrada de la apă, purtări sau alte lucruri.

Credeți că accesoriile bărbătești de genul sunt potrivite pentru bărbați? Care sunt accesoriile pe care v-ar plăcea să le vedeți pe soții/iubiții voștri?

 

 

Kamy

9 Comments

  1. Cine spune că bărbații nu au nevoie de accesorii, nu-i cunoaște deloc.
    Accesoriile prezentate sunt foarte faine și potrivite pentru cadourile celor pe care îi iubim sau apreciem. Nu știam de site, dar fug să fac o vizită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *