Mai mult sau mai puțin negru în fiecare ținută(Femmeluxe)

În ultimul timp amân destul de mult pozele pentru comenzile plasate pe Femmeluxe. Nu știu de ce nu mă îndur să fac rapid pozele și să scap de-o grijă. Pe de-o parte vremea mohorâtă și rece mă împiedică să fac pozele pe afară. Iar sursele mele de inspirație în ceea ce privesc pozele în interior nu sunt prea mari. Cu toate astea, am reușit să fac câteva poze și vă arăt și vouă cu ocazia asta ce mi-am luat în ultima comandă FemmeLuxe. Am să le prezint în ordinea în care îmi plac.

Outfit sport negru

Unul dintre cele mai potrivite ținute sport este acest trening negru. Mi se pare că se așează frumos atât pantalonul, cât și bluza. Este una dintre ținutele pe care le-aș putea purta cu succes și pe afară. Bluza are un fermoar scurt în partea de sus și este tip crop top. Ea se oprește undeva la o palmă sub sâni. Eu am purtat-o cu un maieu negru și asta a făcut ca diferența să nu se vadă. Acum, că v-am spus, se poate observa în poză acest detaliu. Pantalonii se așează foarte frumos, iar în partea de jos sunt strâmți pe picior. Sunt foarte mulțumită de acest trening și se vede frumos chiar și în poze.

Cardigan negru lung

Cardiganul ăsta este tare drăguț. Se așează foarte frumos pe corp și este perfect pentru primăvară/toamnă. Eu l-aș purta cu o curea în talie și cred că este potrivit atât pentru o ținută sport, cât și pentru una ușor mai elegantă. Are mânecile ușor căzute, dar cred că-l face să arate mai special. În concluzie, dacă încă-l mai găsiți pe site eu cred că este o investiție bună. Cardiganul ăsta ar merge bine cu un tricou(T shirts).

Ținută all black

Despre ținuta asta nu știu exact ce să spun. Sunt momente în care mi se pare că nu are absolut nimic cu mine și personalitatea mea, dar uneori zic că merge purtată chiar dacă nu este waw. Eu până acum am purtat doar bluza. Materialul este ușor elastic. Pantalonul este stil colant, dar tocmai faptul că este mult prea strâmt pe picior parcă nu mă îndeamnă să ies așa afară. Bluza este și ea ușor ciudățică pentru că are un decolteu cam mare pentru gusturile mele. În plus, vine într-o variantă lunguță care să acopere ușor partea de jos a pantalonului și este tăiată în părți. Mai multe modele găsiți în categoria loungewear.

Pantaloni cu imprimeu de ziar

Acești pantaloni arătau foarte bine pe site în momentul în care mi-am ales eu acest model. În realitate nu-mi plac mai deloc. M-am gândit că-i voi purta în casă, dar nici așa nu mi se par confortabili. Materialul pare ceva sintetic și parcă nu-mi respiră pielea, în partea de jos are un elastic și parcă mă strânge. Încă nu știu ce voi face cu această pereche de pantaloni, dar nu i-aș recomanda. Este posibil ca în categoria joggers să găsiți lucruri mai drăguțe decât ceea ce mi-am luat eu

Ce părere aveți de alegerile făcute de mine? Voi ați plasat vreo comandă pe Femmeluxe?

Kamy

11 Comments

  1. Eu te felicit pt modul in care arati dupa doua nasteri, din care ultima recenta! Am o nepoata, fosta sportiva de performanta care foarte greu si-a revenit la normal dupa vreo doi ani, cam asa. Dupa ce nascuse, la 2-3 luni, cand a facut botezul baiatului, m-am speriat, avea burtica exact la fel de mare, credeam ca are vreo infectie ceva, de nu daduse deloc inapoi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *