Accesorii utile potrivite pentru puțin mai mult sport

Ceea ce ni se întâmplă în ultimul an ne-a făcut să devenim puțin mai sedentari. Sporturile de echipă, mișcarea sau chiar plimbările s-au limitat foarte mult: pe de-o parte din teama pentru virus și pe de altă parte din cauza restricțiilor. Mi se pare totuși că lucrurile își revin treptat la normalitate atâta timp cât sunt respectate regulile de protecție. Recomandat ar fi să vedem ce ne place și să facem măcar puțină mișcare pentru că ne ajută atât pe termen lung, cât și pe termen scurt.

Alege sportul preferat

Mișcarea face bine și asta s-a demonstrat de către specialiști. Indiferent că optăm pentru un sport de contact, de echipă, de iarnă, de sală sau ceva în aer liber, putem să ne folosim de diverse accesorii care ne pot ușura munca. De exemplu, Artsporttotal.ro comercializează o gamă largă și diversificată de articole sportive destinate celor care doresc să practice un sport, atât individual, cât și pe echipe.

Eu nu sunt o persoană foarte activă, dar de 2-3 ori pe săptămână îmi aloc între 15 și 30 minute pentru sport. Folosesc destul de puține accesorii și profit de lucrurile pe care le am în casă pentru a face mișcare. Banda elastică poate fi folosită cu ușurință acasă și chiar se pot face exerciții cu diverse grade de dificultate cu ajutorul ei. Eu am profitat maxim de ea de când am descoperit-o. Poate că ar fi utilă și o saltea la genul ăsta de exerciții, dar aceasta poate fi găsită tot pe site. Sportul se poate face în săli special amenajate și echipate doar că pandemia m-a făcut să mă echipez cu tot ceea ce am nevoie și să-mi fac colțișorul meu în care să mă pot antrena în liniște.

Articole pentru recuperare medicală

În plus, site-ul pune la dispoziție și articole de recuperare medicală care sunt de un real ajutor persoanelor cu probleme de sănătate. Oricine își poate cumpăra aparatele de care are nevoie pentru a lucra anumite grupe de mușchi ca să-i ajute să se recupereze mai ușor. Dacă nu găsiți pe site ceea ce aveți nevoie puteți apela la consilierea persoanelor de la Art Sport Total pentru că vă pot ajuta sau chiar îndruma spre echipamentele de care aveți nevoie. În funcție de problemele de sănătate, dar și de recomandările medicilor, găsiți pe site o diversitate foarte mare de aparate și accesorii care vă pot ajuta să vă recuperați mai ușor.

Voi faceți sport? Câtă mișcare faceți? Preferați să mergeți la sală sau optați să faceți câteva exerciții acasă?

Kamy

22 Comments

  1. Am și uitat cum e sa fac sport. Din păcate acasă nu am nicio tragere de inima, iar la sală, nicio șansă. Trebuie sa iau atitudine.

  2. Fac exercitii acasa cand am timp, chef si motivatia necesara. In schimb, imi plac plimbarile lungi pe afara.

  3. De când bicicleta medicală nu-mi mai este utilă, mă tot uit după niște accesorii/aparate pentru activități sportive practicate acasă. Chiar voi intra pe Artsporttotal.ro .
    Mulțumesc!

  4. Eu ar trebui sa imi fac un obicei din a face macar putin a miscare acasa. Acum e imposibil sa merg la sala, dar asta nu ar trebui sa ma opreasca din a face cateva exercitii, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *