Jean Paul Gaultier Le beau – cel mai potrivit parfum pentru bărbați

Bărbații sunt destul de diferiți de femei și de multe ori nu prea îți poți da seama de preferințele acestora. Trebuie să ajungi să-i cunoști destul de bine ca să poți să înțelegi care sunt preferințele acestuia. Atunci când vine vorba să dăruiești ceva unui bărbat cred că un parfum este cel mai ușor de oferit. Știu că fiecare persoană are preferințele ei și că sunt persoane care consideră că alegerea unui astfel de cadou este dificil. Eu vreau să vă contrazic și să vă povestesc despre un parfum care se potrivește pentru diverse tipologii de bărbați.

Despre Jean Paul Gaultier Le beau Le Parfum

Jean Paul Gaultier este un brand extrem de cunoscut în ceea ce privesc parfumurile bărbătești. Eu l-am văzut la prietenul meu în tot felul de sortimente de parfumuri de la el și nu-mi amintesc să fi fost vreunul care să nu-mi fi plăcut. Interesant este că n-am auzit niciun bărbat care să aibă ceva de reproșat la adresa acestor parfumuri. Tocmai din acest motiv înclin să cred că sunt niște parfumuri fine care pot fi purtate de toți bărbații. Implicit poate fi cadoul perfect pentru un bărbat.

Majoritatea parfumurilor bărbătești sunt sub forma unui bust bărbătesc. La fel și acesta, este silueta unui bărbat care are în dreptul zonei intime o frunză. Mie mi se pare genial ideea acestui parfum și dacă vă uitați pe site veți observa că doar Jean Paul Gaultier Scandal are o sticlă normală și capacul este în formă de coroană. Le-am mirosit pe amândouă și recunosc că ambele îmi plac și mi se par waw. Oricare dintre cele două alegeți veți fi mulțumiți.

Încerc să descriu mirosul parfumului Le Beau de la Jean Paul Gaultier. Eu nu știu să descriu mirosul cu lux de amănunte așa că vă spun ce am găsit pe Notino: note de vârf bergamotă, note de bază tonka, note inimă cocos. Toate aceste arome se combină perfect și îl fac a fi parfumul ideal. Nu este acel parfum cu un puternic iz bărbătesc, este un parfum oriental care lase urme senzuale în urma lui. Un parc cald și plăcut. Sper să vă fi convins de mirosul acestuia pentru că pe mine m-a cucerit.

Voi ați încercat acest parfum până acum? Ce recomandări de parfumuri bărbătești aveți?

Kamy

11 Comments

  1. Cred ca miroase deosebit..chiar nu stiam de acest parfum! Sunt multe branduri care imi plac cand e vorba de parfumuri barbatesti.

  2. Nu l-am incercat, mirosit inca, dar un parfum e o idee buna de cadou, daca cunosti gusturile celuilalt in materie de parfumuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *