Pijamale pentru barbati

Imi place sa tin cont de anumite principii pe care le am si sa le aplic si pe ceilalti membri ai familiei. In primul rand astazi vreau sa va spun despre sotul meu care ca orice alt barbat isi arunca sosetele prin jurul patului. Sunt barbati care nu fac asta?

Atat sotul cat si tatal meu au acest obicei asa ca nici nu mai stiu cum ar trebui sa fie normal si inclin sa cred ca asa este normal. O alta problema, de aceasta data vorbesc despre un fix pe care il am eu, este sa se bage in pat cu sosete. Nu stiu de ce dar nici eu nu le suport si nici la el nu imi place sa le simt. Fiecare cu piticii lui. Mai lasam unul de la altul si ne obisnuim cu aceste idei.

http://www.depozituldelenjerie.ro/italian_fashion_aron_dl_r_dl_sp_-p74969.html?ref=D82C8D16

Am apreciat foarte mult la sotul meu care acorda o atentie deosebita pijamalelor si de fiecare data tine sa fie curata si calcata. Are niste modele extrem de simpatice si imi sunt foarte dragi. In primul rad trebuie sa tineti cont ca atunci cand cumparati o pereche de pijamale sa fie din bumbac. In felul asta pielea se va relaxa si se va simti foarte bine.

http://www.depozituldelenjerie.ro/rossli_sam_py032-p77830.html?ref=D82C8D16

Pijamalele trebuiesc schimbate in functie de anotimp iar cele de vara imi plac cel mai mult. Sunt foarte sexy acesti pantaloni scurti. Asta ar putea fi perfecta si pentru o  tinuta de stat prin casa. Si combinatia de culori este perfecta. Astept si  parerile voastre referitoare la pijamale

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *