Cum îți alegi parfumul potrivit de la Infinite Love

Parfumurile Infinite Love sunt copii foarte aproapiate a parfumurilor originale. Ba chiar aș putea să spun că formulele sunt identice și sunt foarte ușor confundabile. Mai mult, persistența este la fel de bună ca un parfum original. Pentru o persoană obișnuită este destul de greu să deosebească acest parfum de unul original. Nici nu cred că mai are rost să vă spun că principalul avantaj al acestuia este faptul că prețul este pentru orice buzunar.

Parfumuri persistente de la Infinite Love

Îmi place foarte mult cum este structurat site-ul. Sunt menționate toate notele parfumului, persistența și faptul că acestea sunt structurate pentru perioada din zi în care ar fi indicat să le purtăm. În plus, în partea de jos este afi;at parfumul cu care este asociat. De exemplu, eu mi-am ales parfumul Infinite Love K198 care este echivalentul Black Opium de la Yves Saint Laurent. Acesta este parfumul pe care eu mi-l doresc de foarte mult timp și m-am gândit că o copie fidelă ar putea fi perfectă. Într-adevăr. Mirosul este 1 la 1. Miroase foarte, dar foarte bine. Pe piele persistă destul de mult. Nu știu dacă sunt chiar 12 ore cît este menșionat pe site, dar minim 8 ore persistă.

În schimb, pe bluză mirosul persistă până la prima spălare. Miroasul este persistent și cu aceeași intensitate după câteva zile bune. Îmi place mult acest aspect și asta mă face să întind mâna zi de zi după el. Știam că Black Opium este un parfum dulce și cu un miros plăcut de vanilie, dar care nu este deranjant. Este potrivit pentru persoanele cărora le plac parfumurile dulci.

Mini Parfum cu atomizor de la Infinite Love

M-am bucurat și de o surpriză în colet. Am primit un mini parfum de doar 8 ml care are și atomizor. În schimb forma seamănă foarte mult cu a unui pix. Este un parfum perfect de luat în vacanță. Eu am primit parfumul Inifinite Love K-219 care este La nuit Tresor de la Lancome. Un parfum persistent, de seară și pe site menționează că este perfect pentru toamnă. Este un parfum puternic. Ușor diferit față de cel ales de mine, deși are ușoare nuanțe dulci care mă face să-l iubesc.

Am mai primit si alte 2 mostre de parfum și un atomizor gol care poate fi folosit pentru mostre sau pentru vacanță. Cred că merge pus parfum îl el și în felul ăsta nu mai ești nevoită să cari tot parfumul cu tine. Evident că asta este valabil doar pentru parfumurile care nu sunt capsate sau nu au atomizor. Mi se par geniale parfumurile Infinite Love și chiar mă gândesc serios să mai încerc și alte parfumuri pe care nu am reușit să mi le cumpăr în varianta originală.

Kamy

18 Comments

 1. In ultima vreme am inceput sa apreciez tot mai mult aceste parfumuri pentru ca persista si au un pret mult mai prietenos decat originalele.

 2. Am citit multe opinii pro parfumurile Infinite Love dar încă nu am comandat niciunul.
  Cred că o voi face imediat ce ”stocul” meu se va da semne 🙂
  Mulțumesc pentru recomandare!

 3. Cu greu imi aleg un parfum. Il testez de mai multe ori, cat timp ii persista mirosul, daca este la fel de proaspat si de intact ca in prima secunda, daca nu cumva devine prea dulceag pe pielea mea mai ales in perioadele calde.

 4. Pe Infinite Love au parfumuri tare faine si chiar am fost uimita de persistenta lor!! Imi plac la nebunie cele pe care le am eu. Am facut alegeri tare faine. Mi-as dori si o miniatura de geanta pe viitor.

 5. Ador parfumurile de la Infinite Love ^_^
  N-am putut sa nu observ si lampa cu lumina. E mare sau mica, ca nu-mi dau seama? Unde ai gasit-o? ^_^

 6. Ador aceste parfumuri. Le-am descoperit de ceva vreme si de atunci numai Infinite Love folosesc. Am încercat o serie de arome, K147, K94, K166, K204, luate repetitiv, plus cele pe care le-am achiziționat pentru soțul meu. Recomand cu căldură.
  Mi-aș dori sa descopăr noi arome, dar deja la stand nu poți sa mirosi decât maxim trei, apoi nu mai poți distinge clar… De aceea recomand sa scoateți mostre la vânzare. As cumpăra sa pot sa le studiez in liniște acasă.
  De asemenea as recomanda fetelor de la standuri sa promoveze mai mult si cu drag aceste produse, cu explicații pline de solicitudine si cu zâmbetul pe buze, nicidecum cu acreala sau indiferență. Produsele acestea chiar merita promovate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *