Piese vestimentare practice de la Femmeluxe

A trecut ceva timp de la ultima mea comandă pe Femmeluxe. Dornică de cumpărături online și de ceva piese vestimentare noi, am zis să dau o comandă nouă. Știu că uneori fac comenzi doar pentru că mă relaxez în felul ăsta. Sunt momente în care nu înțeleg nici eu pentru ce fac unele alegeri. Important este să am o stare bună de spirit și dacă asta mă face fericită …. atunci așa voi face.

Top tip corset

Corsetul arăta superb pe Femmeluxe și asta m-a determinat și pe mine să-l cumpăr. Din păcate nu se așează la fel de bine și pe mine. Evident că vina îmi aparține în totalitate. Nu am 90-60-90 și poate că tocmai burtica nu se potrivește în combinația asta chiar dacă nu am atât de multe kilograme în plus. Mie mi-au plăcut mult mânecile. Am făcut o obsesie în ultimul timp pentru mânecile bufante. Cu siguranță ăsta a fost principalul motiv pentru care am ales top și am ignorat faptul că este mult prea scurt.

În dreptul bustului are niște încuietori gen moș/babă cu care se închide. Se termină cu ceva ferm în partea de jos, dar pe mine nu mă ajută deloc acest detaliu. Vine cu o baretă în dreptul umărului, apoi se continuă cu mâneca bufantă. Aceasta se termină undeva în dreptul cotului și recunosc că detaliul ăsta îl ador. Mi-a dori mai multe piese vestimentare de genul. Acestea pot fi găsite în categoria milkmaid top.

Pantaloni de trening

Vroiam și eu un trening nou. Am foarte multe treninguri de la Femmeluxe doar că vroiam ca bluza să fie cu fermoar și mă uitam la grey loungewear. Îmi sunt mult mai practice bluzele de genul. De obicei le port cel mai mult primăvara/vara și asta pentru că le pot combina cu un tricou sau cu o vestă și mă pot dezbrăca mult mai rapid. Pot să-mi pun un tricou și bluza de trening pe deasupra. Se știe că primăvara este schimbătoare și se poate răci de la o oră la alta. Acest trening este vătuit pe interior și suficient de călduros ca să fie exact ce-mi doresc.

Pantalonul este unul strâmt pe picior și are elastic în partea de jos. Mi se pare că este un model foarte frumos care mă pune frumos în valoare. Merge perfect cu o pereche de adidași. În plus, culoarea este foarte frumoasă și poate fi combinat cu orice fel de culori. Pentru o pată de culoare chiar mă gândesc să-l port cu o pereche de adidași albi.

Pantaloni cu pătrățele

Eu inițial îmi doream ceva din categoria co ord sets, dar apoi am zis să-mi aleg și ceva mai basic pentru că mi-am luat tot felul de seturi de pe Femmeluxe în ultimul timp. Așa am dar pe acești pantaloni. Aceștia sunt foarte frumoși și cu ajutorul acestora se pot crea atât ținute office, dar și casual. Evident că mie mi-a fost mai la îndemână să port ceva casual pentru că așa mă simt eu confortabil. Se așează frumos pe picior și pot fi purtați în fel de fel de combinații.

Ce părere aveți de alegerile mele? Care dintre cele 3 ținute vă place cel mai mult?

Kamy

11 Comments

  1. Si eu aleg de multe ori doar pentru ca ma simt bine facand asta. Imi plac pantalonii in patratele desi nu sunt chiar genul meu, eu prefer stilul sport.

  2. Până la urmă contează că alegerile făcute ți se potrivesc. Femmeluxe este un site care are o gamă extre de diversificată de produse.
    Îmi plac tare mult pantalorii cu pătrățele.
    Să le porți cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *