Make up special de sărbători cu Makeup Revolution

Makeup Revolution este unul dintre brandurile de cosmetice foarte accesibile. Oricine poate apela la produsele lor pentru că au absolut tot ce avem nevoie pentru realizarea unui machiaj complet. Am și eu câteva produse de la ei deși paletele lor sunt produsele după care întind mâna tot mai des. Vreau să vă arăt care sunt paletele pe care eu le voi folosi anul acesta de sărbători și sper să vă atragă și pe voi alegerile mele.

Machiaj de sărbători cu Makeup Revolution

Anul ăsta a trecut mult prea repede. Chiar dacă am avut anumite restricții și parcă ni s-a îngrădit ușor libertatea, acum ne dorim să recuperăm timpul pierdut. Trebuie să ne bucurăm de fiecare eveniment din viața noastră. Crăciunul este tot mai aproape. Indiferent că-l petrecem acasă cu familia sau că ieșim în oraș cu prietenii, trebuie să ne aranjăm. Eu chiar v-aș sugera să vă îmbrăcați frumos, de preferat în roșu și să vă faceți un machiaj drăguț. În felul ăsta trăiți mult mai intens această sărbătoare.

Eu anul acesta voi sărbători cu mama prima parte a zilei și mă gândeam să mă îmbrac în ceva mai lejer. Cred că îmi voi face un machiaj lejer compus din nuanțe pământii, un ruj deschis la culoare într-un roziu natural care să-mi un luciu plăcut. O paletă Makeup Revolution cu nuanțe pământii este perfectă pentru un machiaj simplu, dar care să ofere un glow plăcut și un vibe pozitiv. Dacă vrem să accentuăm puțin ochii putem să folosim și o linie de tuș. Nelipsitul rimel este perfect pentru a completa machiajul nostru și cam asta este tot ce ne trebuie pentru machiajul ochilor.

Pentru ten putem folosi un fond de ten în funcție de tenul nostru. Dacă nu avem probleme cu tenul, un CC cream este numai bun. Dacă tenul nostru are probleme putem folosi un fond de ten cu acoperire medie sau un ten mat dacă avem tenul mixt. Sunt foarte multe modele pe Notino așa că oferta este suficient de diversificată încât să vă puteți hotărâ. În plus, filtrarea se poate face și după preț dacă aveți un buget anume.

Paleta de farduri X friend Makeup Revolution este cea mai nouă paletă cumpărată de pe Notino. Vroiam o paletă mai colorată, iar aceasta este exact așa cum mi-am dorit-o. Prețul este unul extrem de mic și, în plus, este foarte pigmentată. Acesta aspect îmi place cel mai mult. Pentru acest model de paletă sunt și alte combinații de culori în cazul în care nu vă place exact. Această paletă vine și cu o oglindă în cazul în care vreți s-o luați cu voi în poșetă și să vă retușați machiajul. Ambalajul este dintr-un carton tare și se închide cu un magnet destul de puternic care nu permite să se deschidă accidental.

Sper că v-am ajutat în ceea ce privește machiajul pe care-l puteți purta de sărbători. La revelion totul este la latitudinea voastră. Contează mult și locul în care vă veți petrece această seară specială. Chiar dacă stați acasă, eu cred că trebuie să fiți frumoase și să vă aranjați pentru a nu trece această zi pur și simplu pe lângă voi. Dacă mergeți la restaurant sau în vizită se mai schimbă situația. Putem să ne schimbăm ținuta și să optăm pentru una puțin mai elegantă sau casual elegantă. Trebuie să ne simțim și bine cu alegerile noastre și să existe un echilibru între ținută, coafură și machiaj.

Voi ce planuri aveți de sărbători? Cum vreți să vă machiați în aceste zile speciale?

Kamy

10 Comments

  1. ADOR paletele Make up revolution, am una si o folosesc de peste un an si nu as inlocui o dar…..ia sa intru sa vad poate iau si eu una noua cu ce ai prezentat tu si mi o innoiesc 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *