Halloween-ul și distracția din jurul acestei sărbători

Românii sunt ușor reținuți în ceea ce privesc aceste sărbători americanizate. Aș putea spune că suntem împărțiți în 3 categorii: un procent destul de mare preferă adopte cu drag sărbătoarea, o parte dintre persoane refuză s-o accespte și unii preferă refuză complet orice altă sărbătoare dacă nu este românească. Este bine că fiecare își face programul așa cum își dorește la sfârșitul lunii octombrie doar că pe mine mă încântă ideea.

Sărbătoarea este suficient de populară și, mai nou, chiar și copiii sunt pasionați de Halloween. Chiar am propus și la grădiniță să facă ceva în acest sens pentru că cei mici se bucură și pentru ei este o adevărată plăcere. Încă nu am stabilit ce voi face eu efectiv, dar am analizat un pic ofertele și mi-au plăcut tare mult hainele cu această tematică. Cele mai multe oferte le-am văzut pe Rosegal.

Covor Halloween

Decorațiunile sunt foarte importante. Dovleacul este un simbol al acestei sărbători și cred că un covor precum cel de mai sus este foart interesant. Mie mi se pare că oferă o pată interesantă de culoare casei și că ar fi perfectă o schimbare de acest gen. În plus, putem să apelăm la baloane, la dovleci scobiți de noi și chiar la munâcărele care au forme speciale.

Rochie Halloween

Hainele sunt foarte interesante și potrivite pentru o astfel  de sărbătoare. Dacă planific o ieșire la sfârșitul lunii ar fi interesant să apar cu o rochiță precum cea de mai sus. Arată frumos și nu este nici foarte fistichie.

Bluză Halloween

Știu că sunt persoane care nu sunt adeptele ținutelor foarte elegante și merg mai mult pe casual. Tocmai din acest motiv am ales să vă arăt și un model mai clasic de bluză care poate fi purtată cu succes cu o pereche de jeanși.

În plus, aveți reduceri în funcție de pragul comenzii voastre.

Use code “RGTina” for all order with over 25USD save 3USD

Use code” RGTina” for all order with over 50USD save 6USD

Use code” RGTina” for all order with over 100USD save 12USD

Kamy

7 Comments

  1. Si mie-mi place aceasta sarbatoare, pentru faptul ca te poti imbraca cu chestii cu care in mod normal nu ai avea curaj sa te imbraci. Si machiajele pot deveni intense si-ti poti face de cap cu orice idee-ti vine. Practic, e liber la nebunii. 🙂 Ia sa intru si eu pe site sa vad ce-mi face cu ochiul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *