Palete pigmentate de la Makeup Revolution

Makeup Revolution este un brand s-a s-a dezvoltat extrem de mult în ultimul timp sau despre care se aude vorbindu-se tot mai mult. Surprinzător este faptul că toate produsele sunt lăudate și apreciate. În plus, au marele avantaj că au și un preț mai mult decât prietenos și produsele lor pot fi folosite de toată lumea. Produsele surprind prin faptul că sunt pigmentate, rezistă bine în timp și ambalajele sunt foarte diferite de tot ceea ce se găsește acum pe piață.

Paletă Makeup Revolution – I Heart Revolution Chocolate

Aceasta este prima mea paleta de farduri de la Makeup Revolution. Nu mă machiez cu fard în fiecare zi, dar îmi place să am o paletă de farduri la care să apelez atunci când am nevoie de un machiaj puțin mai elaborat. Nuanțele preferatele sunt cele maronii așa că paleta asta mă caracterizeaza întru-totul. Așa cum am mai zis, culorile sunt pigmentate, se fixează bine pe pleoapă și rezistă o perioadă destul de lungă de timp. Ce-i drept îmi place să folosesc și spray de fixare pentru a nu avea nici un fel de surpriză pe parcursul zilei.

Ambalajul acestei palete este delicios. Arată exact ca o ciocolată. Paleta vine în mai multe combinații de culori și acestea pot fi alese în funcție de preferințe. Eu am ales paleta golden bar în cazul în care vreți să vă orientați către un model asemănător, dar să știți că pe site sunt 28 de palete din care vă puteți alege acea paletă care vă reprezintă.

Paletă farduri pentru obraz Makeup Revolution

Dacă sunteți în căutarea unei palete pentru obraz, aceasta de la Makeup Revolution ar putea fi una dintre cele mai bune alegeri. Este o paleta contur fata pigmentată și cu ceva irizații destul de puternice, dar care dau un glow aparte tenului și îl fac să arate foarte bine. Mi se par niște nuanțe perfecte pentru sezonul acesta, iar eu am îndrăznit să folosesc această paletă chiar și pe post de fard pentru că am avut impresia că se potrivește.

Paleta aceasta este micuță, cochetă, ocupă puțin loc în portfard și are un preț foarte prietenos. Mi se pare că am făcut una dintre cele mai bune achiziții și chiar intenționez să mai încerc și alte palete de la ei pentru că ce am folosit până în prezent m-au convins.

Paletă farduri și iluminator – Makeup Revolution X Kisu

Această paletă mi-a atras atenția pe Notino prin simplul fapt că are atât farduri, cât și iluminatoare. Mi se pare o paletă complexă și completă și, din câte pot distinge, are și culori mate, dar și mai sidefate. Îmi plac și paletele de genul pentru că nu este nevoie să apelezi la 3-4 palete pentru realizarea machiajului.

Oferta curentă pe Notino

575 lei pentru cumpărăturile de Crăciun folosind voucherele din cartea pe care o veți primi în colet, atunci când plasați o comandă de minim 220 lei.

Voi aveți palete de la Makeup Revolution? Ce părere aveți de propunerile mele?

Kamy

12 Comments

  1. Sunt superbe paletele de la Makeup Revolution! Atat de multe modele si au un pret bun. Si eu mi le iau tot de pe Notino si o am pe cea Kisu care e super faina, are si iluminator la indemana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *