Scandal – probabil unul dintre cele mai bune parfumuri de damă

Încep prin a spune că nu sunt o expertă atunci când vine vorba de parfumuri. Spun asta pentru că eu fac aceste recomandări pe baza preferințelor personale. Am observat că preferințele mele se potrivesc și cu cele ale prietenelor sau chiar a persoanelor care mă urmăresc. Tocmai din acest motiv vreau să fac genul ăsta de mențiuni. Pentru astăzi am un articol parfumat care sper să vă ajute și pe voi să vă alegeți un parfum bun și persistent.

Jean Paul Gaultier

Creația designerului francez Jean Paul Gaultier se desfășoară sub semnul libertății, al senzualității și al spiritului rebel. El a mutat stilul relaxat al străzii pe podiumul modei și moda de pe podium înapoi în stradă. Nu degeaba a fost poreclit „copilul teribil” al modei. Caracteristicile stilului său transpar și în parfumurile cu care brandul își surprinde fanii, de peste 20 de ani. Primul parfum Jean Paul Gaultier a fost lansat în 1993, iar succesele continuă. De exemplu, excentrica apă de parfum Scandal, lansată în anul 2017, provoacă din nou întregul mapamond.

Scandal în mâinile mele

Soțul meu are o întreagă colecție de parfumuri Jean Paul Gaultier. Are foarte multe busturi care mai de care mai interesante și inevitabil am remarcat și eu parfumurile. O dată ce a apărut Scandal parfum aproape că n-am putut rămâne indiferentă. Pe de-o parte îmi doream mult să-l am pentru că mirosul m-a cucerit din prima și pe de altă parte sticla era unică față de tot ceea ce am mai văzut pe piață. Inițial am găsit pe Notino varianta de 30 ml și am fost tentată să-l iau așa. După ce am selectat varianta mică a parfumului am văzut că aceste picioare sunt agățate cumva de capac. Varianta cu picioarele pe capac erau disponibile pentru 50 sau 80 ml.

Parfumul meu are 50 ml și acum mă gândesc de ce vroiam să-l cumpăr într-o variantă atât de mică dacă îmi plăcea mirosul. Am să trec peste aceste detalii care mi-au dat de furcă la început. După o lungă perioadă de folosire a acestui parfum trebuie să recunosc, cu mâna pe inimă, că acesta este parfumul meu preferat. Miroase foarte bine și poate fi purtat atât ca parfum de zi, cât și unul de seară. Este suficient de persistent cât să-l poți simți ore întregi pe piele sau zile bune pe haine, dar nu este atât de puternic cât să deranjeze. Pentru mine este absolut perfect și chiar mă gândesc serios să-l recumpăr tocmai din cauză că este pe terminate și nu pot să stau fără el.

Care este parfumul vostru preferat?

Kamy

14 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *