Black Friday continua. Cadouri și reduceri pentru comenzile plasate pe Notino

Black Friday este una dintre cele mai mari sărbători din an și asta pentru că găsim cele mai multe reduceri. În perioada asta cumpărăturile online au fost în topul preferințelor mele. Notino este unul din site-urile mele preferate care s-a aliniat și el la trendurilor reducerilor de sezon. Aici găsim promoții noi în fiecare zi de luni până pe 28 noiembrie așa că eu consider că este un momentu bun să vizitez regulat site-ul și să văd ofertele săptămânale. Cred că acum este cel mai bun moment  să pregătim cadouri de Crăciun asta dacă suntem organizați și știm ce ne dorim pentru cei dragi.

Produse organice de la Cocosolis

Cocosolis este unul dintre brand-urile cele mai în vogă în acest moment. Mie mi-au atras atenția produsele de la Cocosolis prin simplul fapt că sunt niște produse din uleiuri raw obținute din procedee organice, blânde cu pielea și cu rezultate foarte bune. Primul produs încercat a fost Cocosolis CHOCO pe care l-am adorat încă de la primele aplicări. Este un produs extrem de catifelat, hidratant și aduce un strop de bronz. Aplicat zilnic sau aproape zilnic rezultatele încep să se vadă. Mie mi-a plăcut ceea ce promite, dar și ceea ce oferă acest produs și asta m-a făcut să încerc și alte produse din gama acestora.

Al doilea produs încercat a fost Cocosolis Skin Collagen Booster și asta pentru că este un ulei hrănitor uscat  pentru piele anti-îmbătrânire. A fost o surpriză acest produs pentru că se absoarbe aproape instant în piele și lasă un miros plăcut. Mirosul mă duce cu gândul la pepenele roșu deși după ce intră în piele se schimbă și rămâne un alt miros care nu persistă mult timp. Pielea rămâne hidratată, cu un luciu plăcut și nu are nici măcar o peliculă grasă la suprafață.

Advent Calendar NYX

Advent Calendarele sunt în topul preferințelor mele. Îmi plac surprizele și chiar ador să primesc genul ăsta de cadou pentru a mă bucura de câte un cadou în fiecare zi din luna decembrie. De obicei nu mă uitam la produsele pe care acesta le are, dar de data asta am ales să văd exact ce este în advent calendarul NYX. Mie îmi plac mult produsele lor și sunt tare calitative. Asta mă face să iau acest calendar pentru că am văzut că conține și produse pe care nu am apucat să le încerc încă. În plus, este posibil ca o parte din produsele să fie într-o variantă micuță și în felul ăsta abia pot încerca produsele și să văd dacă am nevoie de ele în varianta full size.

Surprinzător este faptul că anul ăsta nu s-au epuizat atât de repede Advent Calendarele așa că încă puteți intra pe Notino să vedeți calendarele de la Nivea, Catrice, Nivea, Nyx sau Makeup Revolution. Sunt și variante mai scumpe ale brandurilor de lux asta în cazul vreți să investiți în calitate.

Voi ați făcut cumpărături în perioada asta? V-ați făcut lista cu cadouri pentru Crăciun?

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *