Notino vine cu oferte tentante pentru comenzile plasate săptămâna asta

Notino este unul dintre cele mai cunoscute site-uri în online. Fie că ai nevoie de un parfum, un produs cosmetic sau orice alte produse de îngrijire, găsești pe Notino. Site-ul conține extrem de multe produse și eu l-am descoperit accidental atunci când căutam un produs recent lansat în România. Se pare că ei erau singurii care îl comercializau și așa am avut parte de prima comandă pe site. 

Ce m-a atras pe Notino

Evident că am plasat o comandă mai măricică pentru că eu căutam un parfum, dar am văzut și un ruj, o pudră, etc și comanda mea s-a ridicat binicel peste bugetul stabilit. Nu pot să zic că-mi pare rău pentru că majoritatea produselor erau pe lista mea de dorințe și a fost ca un cadou pe care mi l-am făcut singură. Trecând peste aceste detalii, vreau să vă spun că am văzut că înainte de a plasa comanda aveam posibilitatea ca eu să-mi ambalez comanda într-o cutie frumoasă de cadouri. Evident că serviciul era contra cost, însă pe mine m-a atras ideea pentru că în felul ăsta m-am gândit că mi-ar fi ușor să nu mai alerg după cadouri ci să apelez la varianta online.

Un alt cadou pe care l-am regăsit în colet a fost mostră de parfum. Aproape la fiecare comandă cei de la Notino oferă câte un cadou. De cele mai multe ori sunt câteva opțiuni și puteți alege ceea ce vă place. Eu am avut diverse opțiuni și asta înseamnă mostre de diverse parfumuri, set de ambalaje travel size, mostre de pastă de dinți, etc. Sunt convinsă că veți fi plăcut surprinse de toate aceste cadouri și este o adevărată plăcere să găsești un cadou în colet.

Periodic se găsesc reduceri pe site. Ca să dau un exemplu concret, vreau să vă spun despre oferta lor care începe de astăzi, 12 august, și va ține până duminică inclusiv, adică 18 august. Oferta constă în faptul că pentru comenzile de minim 350 lei primim 10% reducere doar că trebuie să folosim codul minus10ro.

3 parfumuri noi pe care mi le doresc

Singurul parfum nou care este aproape plin este Dolce & Gabbana The One. În rest, mai am câteva parfumuri care sunt pe terminate. De teamă ca nu cumva să rămân cu sticluțele goale, am început să consum din fiecare și cele 3-4 parfumuri ale mele mai au doar câte puțin produs. Tocmai din acest motiv am zis că merit câteva produse noi. Nu mi-am mai luat de ceva timp parfumuri și acum am câteva nume asupra cărora mi-am îndreptat atenția.

Lancôme a lansat recent La vie est Belle și eu am avut ocazia să-l miros. Mirosul m-a cucerit. Chiar este un parfum pe placul meu, un parfum complet. Nu mă pricep foarte bine în a descrie mirosuri, dar pot să spun că are un miros floral și totuși dulceag. Încă mă gândesc dacă voi merge pe varianta de 30 sau 50 ml.

Dolce&Gabbana Light Blue este un parfum cu o însemnătate specială pentru mine. L-am primit cadou într-un moment unic și mirosul este atât de drăguț încât mereu îl asociez cu un vibe bun. Nu mai rețin cât de persistent este, dar mirosul este foarte drăguț și finuț.

J’ador de la Dior este un parfum la care am visat. Mereu mi-am dorit să mi-l iau în varianta full size și întâmplarea a făcut că mereu am folosit mostre sau variante extrem de mici ale acestuia. Mi-am putut crea o părere despre parfumul acesta și aș vrea să merg la punct ochit punct lovit și să nu-mi încerc norocul chiar acum când am nevoie de produse noi.

 

Kamy

10 Comments

  1. Notino și ofertele lui 🙂 trebuie să intru și eu să mă uit cât mai curând. Am avut alte cumpărături de făcut în acestă perioadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *