Cele mai bune creme de mâini

Mâinile suferă și ele o dată cu noi în momentul în care temperaturile scad. Simt și ele nevoia de protecție și hidratare așa că nu ar trebui să ignorăm acest aspect. De cele mai multe ori ele suportă schimbările chiar dacă nu suntem suficient de atente cu ele. Normal ar fi să aplică măcar o dată pe zi cremă de mâini, dar se întâmplă să uităm și așa apar dezechilibre. Sunt convinsă că cel puțin o dată în viață ați avut și voi neplăceri majore cu mâinile și atunci ați început să apreciați cremele care fac într-adevăr ceva.

Ingrijirea mâinilor

Toate brand-urile au sigur și creme de mâini doar că acum vreau să vă arăt 2 creme care fac cu adevărat minuni în momentul în care avem nevoie. În mod normal orice cremă oferă un minim de hidratare și, cel mai probabil, acestea vin la pachet și cu un parfum. Nu am nimic împotriva parfumului. Acesta dă o notă plăcută de relaxare și de bună dispoziție. Trebuie să recunosc că și eu caut produsele cu parfum și mi se întâmplă frecvent ca acesta să fie factor decisiv în alegerea unui parfum. De data asta vreau să vă propun creme de mâini pentru zilele în care pielea de pe mână este uscată în ciuda faptului că folosiți des cremă sau, mai rău, când ele sunt crăpate și nu reușiți să rezolvați problema cu nicio cremă.

Cremă de mâini reparatoare

În primul rând, crema de mâini reparatoare de la CeraVe este miraculoasă. Mi s-a întâmplat de vreo câteva ori ca prietenele să mă roage să le recomand o cremă bună și atunci am menționat această variantă. Nu are cum să nu dea rezultate. Este o cremă fără parfum, fără miros, fără parabeni. Un alt mare plus al acestei creme este că nu lasă o peliculă grasă sau lipicioasă la suprafață. Eu am folosit-o într-un moment în care nu știam ce cremă să mai folosesc pentru că aveam ceva cojițe care nu cedau cu nicio cremă. Aparent părea că am nevoie de hidratare și orice cremă sau oricât de grasă ar fi fost nu reușeam să scap de acele cojite.

Nu pot să vă mint și trebuie să recunosc că am fost neîncrezătoare în momentul în care am aplicat crema de mâini reparatoare de la CeraVe nu aveam așteptări foarte mari. Asta pentru că aparent părea o cremă foarte light care a dispărut rapid în piele fără să insist foarte mult. Efectiv s-a topit pe pielea mea. Surpriza a fost în momentul în care nu am aplicat de 3 ori crema și rezultatele s-au văzut. Au dispărut acele cojițe inestetice care parcă se întăreau și deveneau dureroase … nu știu cum să le descriu, dar cert este că-mi creau un oarecare disconfort. Vă asigur că dacă aveți mâinile crăpate, cojițe sau vă simțiți mâinile uscate, această cremă va da rezultate. Costă în jur de 25 lei și are 50 ml. O puteți găsi și într-o variantă mai mare în cazul în care asta vă doriți.

Cremă pentru mâini și unghii de la Bioderma

Relația mea cu Bioderma este extrem de bună. Iubesc produsele lor și mereu descopăr creme faine la ei, dar și eficiente. Crema aceasta este foarte hidratantă și se simte asta încă de la prima aplicare. Același sentiment de topirea cremei în piele l-am trăit și în momentul în care am aplicat crema. Intră foarte, dar foarte rapid în piele. Efectiv o ador și asta pentru că senzația aia de piele care strânge dispare în momentul aplicării acesteia. Nu am testat-o pe același situații neplăcute cum am făcut-o cu cea de la CeraVe. Nu știu să vă spun dacă acele cojițe tari și dureroase sau crăpături sunt reparate inclusiv de aceasta de la Bioderma, deși puteți încerca.

Ideea este că aceste 2 creme sunt în topul preferințelor mele. Sunt foarte bune, eficiente și le puteți folosi în funcție de ordinea pe care eu am menționat-o. Sunt convinsă 100% de eficiențele acestora și de faptul că ele fac față cu brio probelor care pot apărea la nivelul mâinilor.

Voi ce cremă de mâini folosiți? Dacă v-ați confruntat cu problema mâinilor sunt curioasă ce produse ați folosit și cum ați rezolvat problema.

Kamy

10 Comments

  1. Îmi plac atât de mult cremele de mâini, încât niciodată nu consider că am suficiente. Pe cele două de la Cerave și Bioderma nu le-am folosit, dar mi-ar plăcea să le am.

  2. Eu folosesc creme de maini de la branduri diverse, chiar si in paralel! Imi plac mult aromele subtile si cremele care se absorb repede in piele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *