Modele de Advent Calendar găsite pe Notino și pregătirea de Black Friday

Un Advent Calendar este un calendar care are 25 de căsuțe. Ideea este că acest calendar reprezintă luna decembrie, mai exact zilele până la Crăciun. În mod normal deschizi câte o clăpiță pe zi aferentă zilei respective și te bucuri de un cadou surpriză. Au prins tare bine aceste calendare și tocmai din acest motiv o mare parte din firme au ales să scoată astfel de calendare care să conțină cât mai multe sortimente de produse.

Reducerile de Black Friday încep pe 11 noiembrie anul acesta pe Notino. Pe site vor fi reduceri de 15% la toate parfumurile folosind codul black. Cred că toată luna noiembrie va fi presărată cu oferte, cadouri și reduceri așa că eu mi-am propus să fiu cu ochii pe cei de la Notino.

În ceea ce privesc Advent Calendarele nu cred că voi aștepta prea mult și voi profita de ele acum pentru că stocurile se epuizează rapid și nu vreau să am vreo surpriză să rămân fără acel calendar pe care mi-l doresc. Vreau să vă arăt ce am găsit pe site și părerile mele despre fiecare produs în parte. Acum dacă merită sau nu să plătiți acel preț este strict alegerea voastră.

Makeup Revolution – Advent Calendar 2019

Iubesc produsele de la Makeup Revolution și chiar mi se par niște produse bune, ca să nu mai zic despre raportul calitate/preț care este excelent. Vă spun sincer că mi-ar fi plăcut să găsesc niște mini palete din acelea cu un design drăguț, un tuș sau alt gen de produse. Nu pot să spun că mă atrage atât de mult combinația de produse prezentată. Poate voi găsiți interesante aceste produse și vă doriți acest calendar.

Nivea – Advent Calendar 2019

În ultimul timp am folosit destul de multe produse Nivea. Îmi plac mult calitatea acestor produse și mi se pare că sunt adaptate nevoilor actuale. Cred că mi-ar fi utile toate aceste produse și chiar mi-aș dori să descopăr și alte produse noi sau produse mini care pot fi folosite în vacanța de iarnă. Cred că mai sunt și produse care nu sunt prezentate pentru că ar trebui să fie 25 de produse așa că asta ar fi una dintre cele mai potrivgite opțiuni pentru mine. Prețul poate părea puțin cam ridicat. Există posibilatea ca de acești bani să vă alegeți strict produsele care vă plac sau să vă lăsați surprinși de magia sărbătorilor și să alegeți acest calendar.

Maybelline – Advent Calendar 2019

Maybelline are niște produse bune și chiar am avut în vedere și acest calendar doar că mi-aș fi dorit să aibă și o paletă ceva. Nu prea mi se pare ok că are cam multe rimeluri, nici ojele nu mă atrag în mod deosebit. În plus, nici prețul nu etse tocmai prietenos care să mă încurajeze să le încerc. Dacă n-aș fi purtat ojă semipermanentă și aș fi folosit ojele poate că s-ar fi schimbat un pic preferințele mele.

Nuxe – Advent Calendar 2019

Nuxe este un brand francez, din ce știu eu, care au numai produse de top. Am avut ocazia să încerc o cremă de la ei și mi s-a părut tare fină și elegantă. Aș fi tentată să încerc un astfel de calendar pentru că în felul ăsta aș putea să-mi fac o părere mai vastă despre produsele lor și să văd exact ceea ce mi se potrivește. Ca idee, prețul acestui advent calendar consider că este unul decent pentru că produsele lor sunt foarte scumpe și chiar sunt foarte multe produse în acest calendar.

Care calendar vi se pare cel mai interesant?

Kamy

7 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *