Notino vine reduceri, eu va ofer idei de cadouri pentru 8 Martie

Cadourile oferite mamei sunt absolut necesare. Nici nu aș vrea să mă gândesc că sunt mame care nu benefiază de un minim de atenție din partea copiilor și că nu se gândesc măcar la un cadou simbolic. De multe ori nu trebuie să fie ceva scump pentru că sunt convinsă că nici o mamă nu pune accent pe prețul cadoului ci pe faptul că te-ai gândit la ea. Evident că acum este de preferat să alegi și un cadou care s-o reprezinte și care să-i fie util. Asta ar fi ideal. Tocmai din acest motiv trebuie să căutăm cadouri de 8 martie unice și speciale.

Cadouri de top la prețuri mici

Niciodată nu m-am gândit să cheltui foarte mulți bani pe cadouri tocmai pentru că știu că sunt alternative ieftine și la o calitate la fel de bună. Mama mea este modernă și îi place să se îngrijească, să aibă grijă de tenul ei și ocazional să folosească produse de make up. Pentru a-mi surpinde mama, dar și pentru că am o mare încredere în brand-urile selectate, am ales câteva produse Makeup Revolution și Dermacol în care am foarte mare încredere.

Cosmetice speciale pentru machiajul ochilor

Tușul Dermacol este un produs aproape indispensabil într-un machiaj clasic sau extravagant. Îmi place cum evidențiază ochii și cum îi pune în evidență. Ochii pot fi conturați mai mult sau mai puțin în funcție de complexitatea machiajului pe care dorim să-l realizăm. Nu este greu de folosit, îmi place că rezistă foarte mult timp fără să se întindă.

Pudra fixatoare Dermacol este un produs care este util în machiajul ochilor atunci când urmează să fie folosit în momentul în care urmează să folosesc și fard de ochi. În acest fel evit riscul de a mă murdări și îmi fixează foarte bine și concealearul.

Paleta de farduri Makeup Revolution Reloaded sunt cele mai ieftine pe care le puteți găsi pe Notino. Evident că asta în contextul în care au 15 culori diverse din care puteți alege. O astfel de paletă costă puțin peste 20 de lei și are niște combinații de culori superbe. Aceasta de mai sus este alegerea mea, dar pe site sunt pe puțin 20 de palete în fel de fel de combinații din care puteți alege. Nici nu cred că am văzut vreun alt produs care să aibă acest raport calitate/preț  atât de bun.

Definirea machiajului cu produsele perfecte

Conceal & define de la Makeup Revolution mi se pare un produs bun și eficient. Acoperă foarte bine cearcănele și pentru un cadou ar fi absolut minunat pentru că sunt convinsă că va fi apreciat. Acest prdosu vine în câteva nuanțe, și acestea se pot alege în funcție de culoarea pielii fiecăruia.

Iluminatorul Makeup Revolution este una dintre descoperirile senzaționale din ultimul timp. L-am remarcat prima oară datorită prețului mic și apoi am fost surprinsă de pigmentația acestuia care arată foarte frumos. Granulele de pigmentație a acestui iluminator nu sunt foarte mari și arată foarte bine în lumina naturală.

L’Oréal Paris Color Riche Matte Free The Nudes poate fi o idee bună chiar dacă este luată individuală. Un buchet de flori și un ruj poate reprezenta ca atare un cadou potrivit pentru 8 Martie. Poate că modelul de ruj propus nu este exact ceea ce aveți nevoie, dar chiar și așa, pe Notino aveți o plajă extrem de diversificată de rujuri din care putem alege exact acel produs pe care-l considerăm potrivit.

Notino ne vine în ajutor de fiecare dată, iar în această perioadă toate produsele pentru femei au reducere de 8% folosind codul: reducere8 în coșul de cumpărături.

Voi ce cadouri intenționați să dăruiți de 8 martie?

Kamy

14 Comments

  1. Recomandari foarte dragute pentru mamele din lumea intreaga, sau mai exact pentru cei ce au mame de surprins cu cadouri de 8 martie 🙂

  2. Paleta o am și eu și sunt tare mulțumită de ea. Ma bucur ca mi-am achiziționat-o.
    Merita sa profitam de orice reducere. Cine știe poate voi mai face și eu o noua comanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *