Ce este apa micelară și cum acționează ea

Apele micelare sunt unele dintre cele mai mari invenții și ele funcționează mult mai bine decât un demachiant obișnuit și acționează mult mai bine asupra machiajului. Aceste ape micelare se laudă că reușesc să facă o demachiere rapidă și temeinică! Cu alte cuvinte, acest produs curăță în profunzime, hidratează și elimină sebumul într-un mod delicat.

Cum funcționează apa micelară?

Apa micelară este o soluție care conține apă îmbogățită cu particule active foarte mici – micele. Atunci când acestea intră în contact cu pielea, absorb orice impuritate și urme de sebum. De aceea, pielea nu va suferi din cauza frecării. Mulțumită compoziției sale, apa micelară va avea efect și pentru demachierea machiajului rezistent la apă. Sunt foarte eficiente și parcă topesc machiajul de pe față. Chiar le consider mult mai blânde și mai eficiente ca orice alt demachiant.

Avantajele apelor micelare

  • Sunt foarte simplu de folosit și, de aceea, vă vor ușura demachierea, mai ales în călătorii sau după petreceri.
  • Tenul rămâne mat și curat și, astfel, apa micelară este ideală și pentru curățarea tenului dimineața, înainte de aplicarea machiajului.
  • Împrospătează și hidratează pielea.
  • Îndepărtează excelent chiar și machiajul dens și rezistent la apă.
  • Este perfectă și pentru tenul sensibil.

Apa micelară Nivea

De-a lungul timpului am folosit fel de fel de ape micelare și am avut surpriza să întâlnesc și produse care nu mi s-au potrivit. Mă gândesc că formulele folosite nu au fost tocmai compatibile cu tenul meu. Tocmai din acest motiv vreau să vă menționez produsul ales de mine, dar și ce mi-aș dori eu să mai încerc în acest capitol.

Nivea are produse foarte bune și sunt și accesibile. Apa micelară Nivea Gentle Caring este excelentă în ceea ce mă privește pentru că o folosesc zi de zi și îmi curăță impecabil tot machiajul. Demachiază foarte delicat totul și îmi place și faptul că nu are parfum. Eu am varianta travel size pe care o folosesc doar în vacanță, dar am și o variantă full size la care apelez zi de zi.

Nivea Cleansing Oil Soothing

Nivea are mereu lansări noi și se pare că rămăsesem în urmă la acest capitol. Prietena mea mi-a tot spus de acest ulei demachiant care este foarte lăudat, foarte apreciat și în mare vogă. Cu toată dragostea mea pentru apele micelare am zis că după ce-mi voi termina sticla desfăcută voi încerca și eu varianta cu ulei de sâmburi de struguri care este destinată tenului sensibil.

Voi folosiți ape micelare? Care este demachiantul vostru preferat? Ați apucat să încercați noul ulei demachiant de la Nivea?

Kamy

10 Comments

  1. Mie îmi place apa micelară deoarece este mai lejeră și nu mai experimentez acel sentiment de ten încărcat, așa cum simțeam când mă demachiam cu lapte demachiant, spre exemplu.

  2. Eu folosesc doar apa micelara, de ceva timp. Am renuntat complet la demachiant si mi-e bine asa. Imi place si apa micelara Nivea, mai ales cea pentru ten sensibil.

  3. Am o mulțime de astfel de produse, doar pe acestea nu le-am incercat. Oricum apa micelara e în topul utilizărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *