Pregătiți cadourile!!!! Crăciunul este aproape

14 zile până la Crăciun …. asta mi se pare extrem de puțin. Nici nu vreau să mă gândesc că ar mai trebui să fac atât de multe lucruri într-un timp atât de scurt. Important este să am grijă ca nimeni să nu rămână fără cadouri pentru că asta ar fi cel mai important aspectul. Cu mâncarea se rezolvă, curățenia la fel, dar cu cadourile nu prea este de joacă. Tocmai din acest motiv am considerat că și așa am amânat destul de mult momentul și pentru a nu avea surprize am zis că îmi dau câteva comenzi online.

Magia cadourilor și alegerile inspirate

În perioada Crăciunului toată lumea se așteaptă să primească cadouri. Fie că este vorba de o valoare sau mai mică a acestora, important este gestul și faptul că te-ai gândit la o anumită persoană. Sunt de părere că nu trebuie să luăm cadouri scumpe pentru a-i mulțumi pe cei dragi. Cel mai bine este să oferim cadouri simbolice. Este clar că alegem cadouri cu o valoare sentimentală mai mare pentru soț/copii/părinți. Pe lângă toate aceste aspecte trebuie să ne încadrăm și în bugetul propus pentru că și acesta este un aspect important.

Notino reprezintă o bună opțiune prin simplul fapt că este un magazin online cu produse de calitate și foarte diversificate. Îmi place să aleg diverse produse de îngrijire pentru mine, iar anul ăsta mă gândeam ca marea majoritate a cadourilor să le iau de aici.

Pentru cei apropiați m-am orientat spre casetele de la Nivea. Sunt atât casete scumpe, dar și mai ieftine. În plus, mi se pare mie că produsele lor au suferit câteva modificări importante și că sunt foarte bune. Am destul de multe produse de la ei incluse în rutina mea de îngrijire și din acest motiv le-aș oferi.

Un parfum ar fi potrivit pentru soțul meu. Consider că am ajuns să-i cunosc suficient de bine gusturile ca să pot să știu ce i s-ar potrivi. În topul parfumurilor pe care el și le dorește sunt Armani Code, Jean Paul Gaultier Le Beau sau Chanel Blue de Channel. Probabil că voi ține cont de aceste mențiuni pentru a-i face o bucurie și o surpriză în același timp.

Cadouri personalizate

Mi se pare extrem de interesant să poți personaliza o sticlă de parfum și să poți face anumite mențiuni pe ea. Cred că va avea o valoare sentimentală mult mai mare cadoul. Gravura pe produse oferită de Notino este o alternativă perfectă pentru această idee. Nimic nu mi se pare mai frumos și mai original.

 

O altă alternativă la fel de interesantă este și ambalare cadou. Nu toată lumea este talentată la dichisirea și aranjarea unui cadou așa că este perfect să poți apela la serviciul oferit de Notino. Cutiile alese pot fi alese în funcție de culoare și plătești o sumă modică pentru asta. Eu am genul ăsta de cutii și mi se par elegante. Nu cred că mi-aș dori să mă chinui cu ambalarea propriu zisă.

 

 

Voi ați pregătit cadourile pentru Crăciun?

Kamy

15 Comments

  1. Cadourile pentru Craciun pot fi uneori greu de ales. Ma bucur ca am gasit multe idei pe Notino! A fost salvator pentru mine anul acesta si mai am 2 cadouri de care sa ma ocup!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *