Acidul hialuronic și crema potrivită pentru un ten sănătos

Acidul hialuronic are rolul de a menține hidratarea la nivelul țesuturilor. Pe măsură ce înaintăm în vârsta producția de acid hialuronic scade. Colagenul ajută pielea să fie mai fermă și mai elastică. O dată cu înaintarea în vârstă, nivelul de colagen din organism scade și apar ridurile și semnele îmbătrânirii. Aici intervine acidul hialuronic care favorizează producția de colagen având astfel proprietăți anti-aging. Putem ajuta pielea cu produse care conțin acid hialuronic pentru a ne păstra un nivel optim de hidratare.

Beneficiile acidului hialuronic pentru ten

Cele mai importante beneficii ale utilizării produselor cu acid hialuronic pentru ten sunt:
» hidratează pielea
» mențin elasticitatea pielii
» previn uscarea pielii
» reduc efectele îmbătrânirii

Cremă de față cu acid hialuronic și SPF

Nivea este unul din brandurile care s-a ridicat foarte mult în ultimii ani. Am început să folosesc tot mai multe produse de la ei. Mai nou, ei lansează frecvent produse noi și îmi surâde ideea de a le încerca. În paralelel am și produse vechi cărora le sunt fidelă.De această dată vreau să vă povestesc despre o cremă de față cu care mă împac excelent.

Crema de zi Hyaluron Cellular filler NIVEA este unul dintre produsele recent descoperite. Este o cremă de zi destinată tenului matur sau, mai exact, persoanelor care au trecut de 35 de ani. Este menționat acest aspect pentru că după această vârstă producția de acid hialuronic scade treptat și avem nevoie să ajutăm tenul cu produse adecvate pentru a avea un hidratat și pentru a întârzia pe cât putem apariția ridurilor.

Hyaluron Cellular filler conține o combinație unică de acid hialuronic și potențiator de colagen care activează celulele din interior. Mie îmi place pentru că are o textură ljeră, nu lasă tenul gras și este o excelentă bază de machiaj. În plus, are SPF 15 dacă aveți nevoie de un strop de protecție solară.

Înainte de a folosi crema de zi, am folosit-o pe cea de noapte care mi-a plăcut enorm de mult. În prezent pe aceea am terminat-o, dar intenționez s-o recumpăr pentru a putea să le folosesc în paralele acum pentru rezultate spectaculoase.

Voi folosiți produse cu acid hialuronic? Ați încercat această cremă de la Nivea?

Kamy

8 Comments

  1. Este foarte bun acidul hialuronic ,trebuie să-l introducem in rutina noastră de îngrijire de la o anumită vârstă !

  2. Nu am mai folosit de ani buni produse Nivea, însă chiar m-ai făcut curioasă cu această cremă cu acid hialuronic, drept pentru care este foarte probabil să o încerc și eu pe viitor.

  3. Cred ca dupa o varsta e important sa folosim produse cu acid hialuronic pentru pielea noastra. E bine sa prevenim imbatranirea rapida a tenului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *