Apa demachianta micelara – Yves Rocher(review)

Am primit apa micelară cadou pentru una din comenzile plasate pe Yves Rocher. Am observat că mai am foarte puțin din ea și că ar fi bine să îi fac și o recenzie ca să vă puteți face și voi o idee în cazul în care doriți să o achiziționați.

apa-micelara-yves-rocher

Apă demachiantă micelară

O folosesc de foarte mult timp pentru că la un moment dat aveam vreo 4 demachiante desfăcute și le foloseam prin rotație. Nu știu de ce aplicam această metodă pentru că în felul ăsta nu înțelegeam nimic din nici unul. Într-un final am realizat de greșeala făcută și am început să le folosesc pe rând ca să le termin pentru că mă cam săturasem de ele.

apa-micelara-yves-rocher2

Ce spun ei: Apă demachiantă micelară pentru ten, ochi și buze pentru un ten revitalizant, ce respiră din nou. Se aplică dimineața și seara pe o dischetă din bumbac. Nu necesită clătire.

Ce spun eu: Produsul se prezintă sub forma unei ape cu o ușoară tentă unsuroasă. Mirosul este unul fin de mușețel(este unul din ingredientele principale). Combinația de ceai verde cu apă de mușețel este perfectă pentru ten și aș putea să spun că tenul nu mai are nevoie de loțiune tonică după demachiere. Cel mai mult îmi place că după demachiere nu îmi simt fața plină de grăsime ca în cazul apelor micelare obișnuite.

Produsul are un orificiul suficient de mare prin care curge apa micelară dar nu se risipește deloc pentru că în momentul dozării aveți o dischetă care absoarbe atât produs cât este nevoie. Trebuie insistat în momentul în care vă demachiați pentru că aveți nevoie de 2-3 dischete pentru demachiere. În cazul rimelului merge mai greu dar produsul este blând și este o plăcere să îl masați pe ten în timp ce îl demachiați.

În concluzie este un produs și îl recomand. Îl găsiți aici.

Yves Rocher are promoții în permanență și cadouri la fiecare comandă. Cu cât comanda voastră este mai mare și cadourile sunt mai substanțiale așa că nu uitați să analizați oferta bine în momentul în care doriți să faceți achiziții.

Kamy

15 Comments

  1. Desi command lunar produse Yves Rocher ,apa micelara inca n-am incercat-o…am pus-o pe lista!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *