Cât de importantă este calitatea accesoriilor din piele pentru femei

Toate femeile iubesc sa fie cochete indiferent de stilul vestimentar. Accesoriile din piele ne pun mult bine în evidență și ne orientăm către genul ăsta de produse și pentru că ne place să fim puse în valoare.  Pe de altă parte accesoriile din piele sunt preferate și pentru că rezistă mult mai bine în timp și sunt lucrate perfect în cele mai mici detalii. Orice femeie trebuie să aibă în garderoba ei cel puțin o geantă din piele. Evident că este nevoie și de un portofel din piele care să completeze frumos gama de accesorii folosite. Acesta poate fi purtat individual sau împreună cu geanta în funcție de ținută.

Portofel din piele Dbags

Compartimentarea este un mare plus al acestui portofel. Îmi place mult cum este organizat. Am tot felul de opțiuni pentru a putea lua cu mine tot ceea ce am nevoie. Are spații speciale pentru carduri, documente, bani, mărunți, etc. Este exact ceea ce am nevoie și îmi place că este compact și cochet.
Majoritatea categoriilor de pe site au reduceri în perioada asta. Chiar mă gândeam serios să investesc și într-o geantă de piele pentru că mi se par mult mai accesibile prețurile acum. Chiar aș putea să spun că acum au prețul corect.

Voi purtați accesorii din piele? Ce părere aveți de alegerea mea?

Kamy

14 Comments

  1. Arata absolut minunat! Plus compartimentarea care este ideala pentru mine. Trebuie sa il am si eu!

  2. Culorile de pe portofel se armonizează atât de bine, iar modul cum e compartimentat îl face super util!

  3. Nu folosesc accesorii din piele și nimic care provine din surse animale. Le prefer pe cele din materiale sintetice sau care au bumbac și in

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *