Îngrijirea tenului cu produse de calitate

Este extrem de important să avem grijă de tenul nostru și să-l păstrăm cât de bine putem noi. Elasticitatea pielii este dată de produsele naturale folosite și să căutăm produse care au ca și ingrediente vitamina A și E. Acestea ne ajută să avem o piele frumoas cât mai mult timp. Este important să folosim produse corespunzătoare vârstei noastre și tipului de ten pe care-l avem. În felul ăsta reușit să reglăm anumite probleme și să ajutăm tenul prin compensarea cu ingrediente de care tenul are nevoie.

Eu vă povestesc despre produsele pe care eu le folosesc și cu ajutorul cărora mi-am găsit eu un echilibru. Nu este obligatoriu să vă priască și vouă, dar sunt șanse mare să vi se potrivească. Tenul meu este mixt, cu o ușoară tendință de îngrășare în zona T. În rest am un ten normal care nu-mi crează nici un fel de probleme.

Am început să caut produse BIO sau cu ingrediente cât mai curate care să nu-mi creeze neplăceri în timp. Evident că și parfumul ar trebui exclus din cosmetice pentru că nu este tocmai bun. Nu îmi creează iritații doar că am început să-l evit, cel puțin din cosmeticele pe care le folosesc pe ten. Pentru produsele de îngrijire a corpului nu sunt chiar atât de strictă.

Ten perfect cu ajutorul cosmeticelor BIO

Când am descoperit cosmeticele BIO de la Garnier pe Notino, nici n-am stat prea mult pe gânduri și am încercat să-mi iau cât mai multe produse din această gamă și să le integrez printre produsele pe care le foloseam deja.  Preferatul meu, pe care-l folosesc atât ziua, cât și seara, este gelul de curățare Garnier BIO. Este suficientă o singură pompiță de produs pentru a curăța tenul. Mi se pare că este extrem de eficient și că mirosul de lemongrass este puternic, dar nu persistă absolut deloc. Îmi place cum îmi simt tenul după folosire și faptul că nu-mi usucă tenul absolut deloc. Din aceeași gamă folosesc și loțiunea tonică care îmi oferă ca un boost de energie pielii.

După folosirea gelului de curățare aplic o cremă de zi sau de seară care să-mi mențină nivelul de hidratare. Echilibrul mi l-am găsit cu ajutorul produselor de la Nivea. Gama Cellular Filler mi se pare absolut perfectă pentru tipul meu de ten. Folosesc atât crema, de zi, cât și cea de seară și mă împac excelent cu ele. Nu-mi lasă tenul gras, îmi oferă hidratare și are o textură lejeră care intră rapid în piele. Sunt 2 produse anti age care au rolul de a reduce ridurile, are efect de lifting și reface fermitatea pielii. Chiar recomand cu încredere aceste produse pentru că aceste produse de la Nivea îmi dau impresia că sunt de top și sunt foarte eficiente. În ciuda faptului că am început ambele creme în același timp, am observat că crema de noapte Nivea Cellular Filler este ceva mai mult consumată ceea ce mă duce cu gândul că sunt ceva mai conștiincioasă în ceea ce privește rutina de îngrijire de seară.

Ocazional îmi aplic și câte o mască exfoliantă. Poate că ar fi bine să folosesc ceva mai des produse de genul doar că mereu uit să mă răsfăț cu produse de genul. Îmi cumpăr destul de des măști de acest gen și nu duc lipsă așa că poate voi fi puțin mai atentă și la acest gen de îngrijire pentru că au și măștile rolul lor.

Voi folosiți măști pentru ten? Cum vă alegeți măștile pentru față?

Kamy

11 Comments

  1. Ai dreptate, îngrijirea tenului și acordarea unei atenții sporite acestei este soluția “salvatoare” Pentru un ten care ne va mulțumi mai târziu.
    Folosesc produse Garnier și Nivea, îmi plac mult, dar sunt deschisa și altor încercări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *